TRAMP PRAVIO ŠOU: Delio besplatnu picu svojim pristalicama, potpisao se na majicu atraktivne konobarice (VIDEO)
Foto: Printscreen/CNN

TRAMP PRAVIO ŠOU: Delio besplatnu picu svojim pristalicama, potpisao se na majicu atraktivne konobarice (VIDEO)

Planeta -

Donald Tramp odvojio je dragoceno vreme usred svoje predizborne kampanje kako bi podelio picu svojim pristalicama i čak se potpisao na majicu jedne obožavateljke.

On je snimljen kako deli picu oduševljenim obožavaocima u jednom pabu u Betendorfu, u Ajovi, a oni su skandirali "Želimo Trampa".

Video je podeljen na platformi X, a u lokalu se okupilo više od stotinu ljudi. Dobro raspoloženi Tramp delio je besplatnu hranu, a može se čuti kako jednom oduševljenom pristalici govori "Uzmi, čoveče".

Osim što je razdraganoj masi delio pice, Tramp je stigao da usreći i jednu konobaricu. Naime, njoj se potpisao na gornji deo majice, a zatim i na podlakticu, dok je ona od sreće isplazila jezik.

- Tako smo počastvovani što ste ovde, hvala vam puno. Volimo te. Moj tata je tvoj obožavalac broj jedan kao i svi mi - uzvratila mu je atraktivna plavuša. Inače, ovo nije prvi put da je Tramp došao u neki restoran i obratio se svojim pristalicama.

U aprilu je svratio u lokalnu piceriju nakon dugog govora u Fort Majersu gde je pitao fanove žele li da uživaju u komadu koji je već zagrizao. Bivši predsednik takođe je posetio i kultni kubanski restoran nakon pojavljivanja na federalnom sudu u Majamiju u junu i tamo se takođe ponudio da kupi obrok svima koji su se tamo zatekli.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track