SKANDAL BRITANSKOG PILOTA: Pisao stjuardesi o razuzdanoj žurci na kojoj je bio, pa umesto da leti narednog dana dobio OTKAZ
Foto: Facebook

oženjeni otac jednog deteta ludovao u johanesburgu

SKANDAL BRITANSKOG PILOTA: Pisao stjuardesi o razuzdanoj žurci na kojoj je bio, pa umesto da leti narednog dana dobio OTKAZ

Planeta -

Majk Biton, britanski pilot i oženjeni otac jednog deteta, tokom razuzdane žurke u Južnoj Africi šmrkao je kokain sa golih grudi žene, a dan nakon toga hteo je da upravlja krcatim avionom na letu za London.

Britanski San je objavio da se sve dešavalo prošlog meseca kada je Biton imao slobodnu noć u Johanesburgu pre tog leta u kojem je trebalo da bude kopilot.

Jutarnji list prenosi da je on noć proveo uživajući u alkoholu, drogama i društvu žena, o čemu se kasnije putem poruka hvalio svojoj prijateljici stjuardesi.

- Bio sam jako loš dečko - napisao joj je u jednoj od poruka.

Ali, pre nego što je narednog dana trebalo da polete zajedno ka britanskoj prestonici, stjuardesa ga je prijavila nadređenima koji su hitno otkazali 12-satni let iz Johanesburga, što je kompaniju "Britiš ervejz" koštalo oko 100.000 funti.

Majk Biton
Majk Bitonfoto: Printscreen/Facebook

Biton je suspendovan i vratio se dan posle kući u London kao putnik. Tamo je testiran na droge i kada je rezultat stigao kao pozitivan, dobio je otkaz.

U prvoj poruci stjuardesi Biton je rekao da je u jednom noćnom klubu upoznao dva lokalna muškarca, Velšanku na odmoru u Južnoj Africi i "mladu špansku ptičicu".

Nakon nekoliko sati opijanja, grupa se preselila u hotelski bar i na kraju završila u apartmanu jednog od muškaraca iz kluba.

- Velšanka je odlučila da mogu da joj budem dečko, a Špankinja se spetljala s jednim od lokalaca koji joj je na kauču lizao grudi.

Devojke su potom plesale u toplesu, a onda je stigao kokain.

- Negde sam izgubio majicu, a jedan od lokalaca ponudio mi je tacnu s nekoliko crta kokaina. Onda smo raspravljali s čijih grudi bi to bilo najbolje povući. I tako sam završio šmrčući kokain s grudi jedne djevojke u Johanesburgu - napisao je Biton i dodao da je proveo noć sa Velšankom nakon čega nije imao snage da podigne glavu.

Izvor iz "Britiš erlajnza" je kazao za San da je zbog ovog slučaja ta čitava aviokompanija bila u šoku.

- Od sveg lošeg ponašanja koje se događa između letova, ovaj incident je najneverovatniji. Piloti su prošli rigorozan trening i zakone znaju napamet. Njihov glavni zadatak je da paze na bezbednost putnika - kazao je izvor. britanskog lista.

(Kurir.rs/The Sun/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track