Najnovije vesti

SNIMAK HAPŠENJA POMAHNITALOG UBICE: Policija ga savladala, kleči na travnjaku sa povezom na očima! SEJAO SMRT PO ROTERDAMU! VIDEO
Foto: EPA Marco Van Der Caaij

SNIMAK HAPŠENJA POMAHNITALOG UBICE: Policija ga savladala, kleči na travnjaku sa povezom na očima! SEJAO SMRT PO ROTERDAMU! VIDEO

Planeta -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja pomahnitalog ubice iz Roterdama, koji je prvo otvorio vatru u stanu, pa nastavio sa masakrom u amfiteatru. Zasad nema tačnih informacija o nastradalima, ali policija je saopštila da je nekoliko osoba poginulo u masakru.

Kako se vidi na snimku, veliki broj policajaca okružio je ubicu koji kleči na kolenima na travnjaku i sa povezom preko očiju, dok su mu na ruke stavljene lisice.

Podsetimo, osumnjičeni muškarac star 32 godine, uhapšen je pošto je policija saopštila na društvenim mrežama da je pucano na Medicinskom fakultetu Roterdam i obližnju kucu, preneo je Rojters.

Policija upućuje studente da napuste fakultet

Na video snimcima na društvenim mrežama vidi se da policija upućuje studente da napuste fakultet pošto su na mesto događaja stigle teško naoružane ekipe za hapšenje.

Dva sata kasnije policija je saopštila da je poginulo više osoba i da su članovi porodica žrtava obavešteni.

Kurir.rs/Blic/Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track