JUTJUBER DOBIO METAK U STOMAK ZBOG SNIMKA: Kamera zabeležila jezivu scenu, momku nije bilo do šale, odmah potegao pištolj (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

JUTJUBER DOBIO METAK U STOMAK ZBOG SNIMKA: Kamera zabeležila jezivu scenu, momku nije bilo do šale, odmah potegao pištolj (VIDEO)

Planeta -

Jutjuber Taner Kuk (21) upucan je u tržnom centru u Virdžiniji kad je hteo da se našali sa jednim dostavljačem hrane.

Kamera je zabeležila uznemirujući momenat kad dostavljač hrane Alan Koli izvadi pištolj i puca u grudi jutjuberu. Vidi se kako Kuk sa uključenom kamerom prilazi Koliju ispred restorana brze hrane i sve vreme mu gura telefon u lice.

Koli se povlači i kaže mu tri puta da prestane pre nego što pokuša da odmakne telefon od svog lica, međutim, jutjuber nastavlja da ga maltretira. Dostavljač je na kraju izvukao pištolj i upucao jutjubera u grudi.

Kupci su odmah počeli da beže iz straha za život.

Кoli je optužen za ranjavanje, međutim, proglašen je nevinim nakon što je sud rekao da je delovao u samoodbrani.

Кuk je proveo nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon što mu je metak probio stomak i jetru.

Jutjuber je tokom suđenja insistirao na tome da nije primetio da je uplašio ili naljutio Кolija tokom šale - uprkos tome što mu je vozač dostave rekao da stane tri puta pre nego što je pokušao da skloni telefon s lica. Кuk je prošle nedelje svedočio da pokušava da zbuni mete svojih šala radi zabave svoje onlajn publike. Rekao je da ne želi da izazove strah ili bes, ali je priznao da njegove mete često reaguju na taj način.

Кuk je priznao tokom unakrsnog ispitivanja u utorak i da ga je obezbeđenje tržnog centra izbacilo dan pre pucnjave dok je pokušavao da snimi šale i da je izbegavao obezbeđenje onog dana kad je napao Кolija.

Кuk je rekao da nastavlja da snima video snimke od kojih zarađuje 2.000 do 3.000 dolara mesečno.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track