Kuje se zavera za likvidaciju predsednika Vladimira Putina, a Ruska tajna služba pokrenula je istragu o tim navodima! To je preneo popularni Telegramov kanal, poznat po dobrim vezama s bezbednosnim strukturama u Moskvi.

Emil Zoronjić, predsednik upravnog odbora Omladinske mreže Srbije, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o zaveri za likvidaciju Putina, ali i o tome ko je Putinu zapravo najjači politički protivnik u Rusiji.

sequence-01.01-05-22-14.still003.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- Teško je danas govoriti o tome ako uzmemo u obzir kako izgleda politička situacija u Rusiji gde imaju svega 4 ozbiljne političke stranke, na toliki broj stanovnika i na toliku teritoriju. Čak i oni koji su politički neistomišljenici često nalaze zajedni čki jezik oko velikog broja tema. Dakle, u političkom smislu Putin nema adekvatne protivnike koji mu mogu zapretiti na predsedničkim izborima koje slede. Međutim, postoji veliki broj osoba koji su zanimljive. Pre svega mlađoj populaciji - rekao je Zoronjić i dodao:

Kurir televizija "OVO JE PUTINOV NAJJAČI POLITIČKI PROTIVNIK!" Zoronjić: Okuplja mlađu populaciju i OBJAVLJUJE SNIMKE ZLODELA ruskog predsednika

- Ako uzmemo pre svega u obzir Alekseja Navaljnog koji je i dan danas u ruskom zatvoru. Pojavila se poternica za njim i on je uhapšen zbog nekih stvari koje nemaju veze sa njegovim delovanjem. Ako bih označavao jednu osobu kao Putinovog najvećeg neprijatelja u Rusiji označio bih Navaljnog. Zašto? Zato što Navaljni okuplja mlađu populaciju i njegova produkcija i dan danas objavljuje snimke o Putinovoj vlasti i nekim kriminalnim delovanjima i zlodelima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir teleivizija RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!