VIDEO JE MAJKU I ĆERKU KOJIMA JE PRETILA SMRT U RECI Bez razmišljanja je skočio u vodu: Nekoliko minuta kasnije, dogodio se užas
Foto: Facebook/City of Tracy - Local Government

VIDEO JE MAJKU I ĆERKU KOJIMA JE PRETILA SMRT U RECI Bez razmišljanja je skočio u vodu: Nekoliko minuta kasnije, dogodio se užas

Planeta -

Nepoznati čovek se vodi kao nestao od utorka popodne nakon što je skočio u vodu kako bi spasio majku i ćerku čiji je automobil upao u reku.

- Šest prolaznika koji su videli vozilo i ženu u vodi sa detetom u naručju radili su zajedno na spasavanju deteta pre nego što je žena nestala ispod površine. Ona je pomogla ćerki da stigne do zadnjeg dela terenca pre nego što je nestao pod vodom - rekli su svedoci.

Jedna osoba je skočila i uspela da pomogne detetu da izađe na obalu, pre nego što je drugi dobri Samarićanin takođe zaronio da pomogne majci, koja je već potonula.

Majka je nedugo kasnije izašla na obalu sa teškim povredama, ali se čovek nije vratio. Policija i vatrogasci tragali su za neidentifikovanim muškarcem do mraka u utorak.

I dete i majka su smešteni u bolnicu, a majka je prema navodima medija u teškom stanju.

Zvaničnici su rekli da je njihov automobil skrenuo sa puta dok su vozili mostom pre nego što su udarili u drvo i upali u vodu.

Nestali dobri Samarićanin nije identifikovan i policija i dalje traga za njim.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track