"HAMAS UDARIO JEVREJE TAMO GDE SU NAJTANJI?!" Vojni komentator: Znali su reakciju Izraela, ovo je zlatno doba za VOJNU INDUSTRIJU!
Foto: MAHMUD HAMS / AFP / Profimedia, Kurir Televizija

RAT NA BLISKOM ISTOKU

"HAMAS UDARIO JEVREJE TAMO GDE SU NAJTANJI?!" Vojni komentator: Znali su reakciju Izraela, ovo je zlatno doba za VOJNU INDUSTRIJU!

Planeta -

Situaciju na bliskom istoku, sa akcentom na naoružavanju vojnih i terorističkih jedinica komentarisali su u jutarnjem programu Kurir televizije Petar Bošković, vojni komentator i Aleksandar Radić, vojni analitičar koji se uključio iz Brisela.

Bošković je konstatovao da ovakva globalna situacija pogoduje vojnoj industriji.

Petar Bošković
foto: Kurir televizija

- Biću krajnje otvoren, ovo je zlatno doba za vojnu i induistriju i z Ameriku. Ako pratite istorijat događaja to je put oružja s jedne strane i put novca s druge strane. Zašto to govorim? Kad god padne dolar vi vidite da se izazvia neko ratište. Amerika je od drugog svetskog rata vodila blizu trideset ratova - rekao je Bošković i dodao:

- Vidite da i Ukrajinu podržava, kao i da su maltene bli pod bankrotom, a dolar sada skače. Ovo je za njih izuzetno dobro jer se pokreće vojna industrija, a kad pokrenete vojnu industriju pokrećete apsolutno sve segmente. Od ITa do mašinstva i svega ostalog. Oni isporučuju masovno, pa su tako u Americi, ali u u Rusiji farbike počele da rade treću smenu.

04:36

HAMAS UDARIO JEVREJE TAMO GDE SU NAJTANJI?! Vojni komentator: Znali su reakciju Izraela! Ovo je zlatno doba za vojnu industriju

Ocenio je da je su pripadnici Hamas najverovatnije očekivali ovakvu reakciju Izraela:

- Hamas je najverovatnije znao kako će Izrael reagovati. Udarili su Jevreje tamo gde su najtanji. To vam je rat, zakon akcije i reakcije. Jednako je užasno kada teroristi prave pokolj nad jevrejskim porodicama, kao i ovakvo surovo granatiranje Gaze.

Bonus video:

02:23

IZRAEL ĆE PREGAZITI HAMAS, ALI SU TO TERORISTI I ŽELELI ZBOG OVOGA! Obradović šokirao tvrdnjama: Ovo im je način da se prošire

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track