TINI SE PRE 6 GODINA IZGUBIO SVAKI TRAG A onda je pre nekoliko dana pas prošao pored stepenica u kući i usledilo je JEZIVO OTKRIĆE
Foto: Printscreen/Twitter

TINI SE PRE 6 GODINA IZGUBIO SVAKI TRAG A onda je pre nekoliko dana pas prošao pored stepenica u kući i usledilo je JEZIVO OTKRIĆE

Planeta -

Tina Sačvel imala je 45 godina kada je nestala, a policija je, posle 6 godina, uspela da reši ovu misteriju.

Naime, njen suprug Ričard Sačvel optužen je za njeno ubistvo i izveden pred sud.

Njegovo hapšenje usledilo je nakon što su policajci u sredu otkrili ostatke zakopane ispod stepenica u kući.

Prilikom pretrage kuće i dvorišta, policija je koristila bager i drugu tešku mašineriju, a njihovi napori konačno su urodili plodom.

Tina Satchwell
foto: Profimedia

Tinin suprug Ričard prvi put je uhapšen u utorak uveče dok se vraćao kući sa posla u svom hladnjači. On je zadržan na ispitivanju 24 sata pušten je bez podizanja optužnice.

Čim je uhapšen, kuća koju je delio sa Tinom proglašena je mestom zločina i policija je stigla sa raznovrsnom opremom i alatima, uključujući čekiće, pijuke i druge alate za probijanje terena.

Tina Satchwell
foto: Profimedia

Sledećeg dana u kuću u nizu stigli su bageri i oprema za čišćenje bašte. Jezivo otkriće usledilo je kada je policijski pas Fern osetio miris unutar kuće u blizini stepenica. Policija je potom razbila betonski pod i otkrila područje prekriveno zemljom.

Nastavili su sa velikim oprezom da uklanjanju zemlju i ubrzo su otkrili nešto za šta su pretpostavili da je telo prekriveno plastikom, što je ubrzo i potvrđeno.

Tina Satchwell
foto: Profimedia

Kako se navodi, prostor ispod stepenica je prvobitno bio toalet koji je uklonjen, a potom iskopana rupa od nekoliko metara u kojoj je bilo sakriveno Tinino telo.

Područje je zatim blokirano betonskim blokovima i malterisano kako bi izgledalo kao deo kuće.

Ričard Sačvel je u četvrtak je ponovo uhapšen, a istražitelji veruju da je Tina ubijena u kući, verovatno u spavaćoj sobi, a da je njeno zatim sakriveno ispod stepenica.

Kurir.rs/Skaj njuz/Irish times

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja