POLICIJA NA BRANIKU TERORISTI, ON JEDVA IZMIČE POTERI! Novi šok-snimak potere za UBICOM IZ BRISELA! Belgija na nogama! (VIDEO)
Foto: X/7___________K, X/DoglinsNFT

jezivo

POLICIJA NA BRANIKU TERORISTI, ON JEDVA IZMIČE POTERI! Novi šok-snimak potere za UBICOM IZ BRISELA! Belgija na nogama! (VIDEO)

Planeta -

Muškarac u narandžastoj jakni danas je u Briselu izveo teroristički napad i ubio dva švedska državljana, a ranio nekoliko ljudi.

Čovek sa bradom, u narandžastom kombinezonu posle zločina je utrčao je u hol jedne zgrade i iz automatske puške overio žrtvu, a navodno je bežeći uzvikivao "Alah Akbar".

Napadač je zatim pobegao na skuteru, a belgijska policije pokrenula je totalnu poteru za njim.

Pogledajte

Na mrežema su osvanuli dramatični snimci, a na jednom od njih se vidi muškarac, obučen u isti kombinezon kao terorista koji beži pred policijskom poterom. On dodaje gas i izmiče poteri u poslednjem momentu.

Terorista naoružan automatskom puškom i dalje se nalazi na slobodi nakon što je oko 19.15 sati u Briselu usmrtio dve i ranio više osoba.

1 / 9 Foto: AP/Sylvain Plazy

Napadač je još na slobodi,a tužioci napad tretiraju kao terorizam.

Uznemirujući snimak

Policija i hitne službe blokirale su puteve nakon pucnjave. Građani neprestano objavljuju snimke na društvenim mrežama i prijavljuju policiji gde je napadač viđen.

Mediji navode da su žrtve državljani Švedske koji su došli da gledaju fudbalsku utakmicu u Briselu. Utakmica je odložena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track