ĐORĐA NEĆE VIŠE DA TRPI: Italijanska premijerka nakon SKANDALOZNOG SNIMKA objavila da se rastaje od partnera (FOTO)
Foto: EPA-EFE/FABIO CIMAGLIA

prekipelo

ĐORĐA NEĆE VIŠE DA TRPI: Italijanska premijerka nakon SKANDALOZNOG SNIMKA objavila da se rastaje od partnera (FOTO)

Planeta -

Italijanska premijerka Đorđa Meloni iznenada je u petak saopštila da se rastala od svog vanbračnog partnera Andree Đambruna.

Poznati televizijski novinar Đambruni, podsetimo, poslednjih nedelja je bio kritikovan zbog eksplicitnih seksističkih komentara u etru i van njega.

- Moja veza sa Andreom Đambrunom koja je trajala skoro 10 godina ovde se završava. Naši putevi su se već neko vreme razišli i došlo je vreme da to priznamo - napisala je Meloni na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Par ima ćerku od 7 godina.

Đambruno je inače voditelj informativnog programa Medijaseta, televizije u vlasništvu naslednika pokojnog Silvija Berluskonija, bivšeg premijera i Melonijevog saveznika.

Još jedna emisija Medijaseta emitovala je van etra odlomke iz Đambrunovog programa u kome se čuje kako koristi psovke i čini se da flertuje sa koleginicom.

- Zašto te ranije nisam sreo - kaže joj Đambruno.

Na drugom i mnogo eksplicitnijem snimku, emitovanom u četvrtak, čuje se Đambruno kako se hvali aferom i govori koleginicama da mogu da rade za njega ako učestvuju u grupnom seksu.

Voditelj je inače već široko kritikovan u avgustu zbog očiglednog okrivljavanja žrtava nakon slučaja grupnog silovanja.

Meloni je nakon te epizode ​​rekla da je ne treba osuđivati zbog komentara njenog partnera i da ubuduće neće odgovarati na pitanja o njegovom ponašanju.

Nedavno se, podsetimo, razvela i nekadašnja finska premijerka Sana Marin nakon skandala.

(Kurir.rs/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track