MAJKU ZADAVIO JASTUKOM, PA JOJ ISPALIO 2 STRELE U GLAVU Horor u Nemačkoj: Sin na sudu otkrio motiv i njegove reči bile su JEZIVE
Foto: Printscreen/Facebook

MAJKU ZADAVIO JASTUKOM, PA JOJ ISPALIO 2 STRELE U GLAVU Horor u Nemačkoj: Sin na sudu otkrio motiv i njegove reči bile su JEZIVE

Planeta -

Da bi sprečio vakcinisanje svog bolesnog brata, M. R. (21) je zadavio sopstvenu majku Sandru R.(54) jastučnicom, a zatim joj je samostrelom ispalio dve strele u glavu.

Regionalni sud u Hofu osudio je u četvrtak pripravnika za metalnu konstrukciju na 11 godina zatvora zbog ubistva. Pošto je u vreme zločina u martu ove godine patio od zabluda, sudija Matijas Gers je takođe naložio da bude smešten u psihijatrijsku bolnicu.

Mladić iz Tirshajma (Bavarska) je tokom suđenja delovao potpuno bez emocija i opisao hladnokrvno zločin.

- Želeo sam da bude kratko i bezbolno - rekao je on.

Neposredni okidač je bio pogled na potvrdu o vakcinaciji njegovog brata, koji pati od ADHD-a.

- Bila je neiskrena i stalno je pričala priče. Pogledao sam potvrdu o vakcinaciji i video da ona još uvek daje vakcinaciju mom bratu - naveo je.

2021. godine, poreska službenica iz Bajrojta ponosno je objavila svoju fotografiju nakon vakcinacije protiv korone na Fejsbuku i napisala: „Vakcinisala se po drugi put danas i sve dobro prošla.

Osumnjičeni je, s druge strane, mislio da su injekcije "delo đavola" i da su njemu izazvale probleme.

Posle ubistva 5. marta, sam je pozvao policiju i sačekao policajce na ulaznim vratima sa rečima „Ubio sam majku“. Tokom ispitivanja nije se kajao.

-Znao sam da nema drugog načina. Moja savest je bila tako velika. Nije mi dala drugog izbora osim da pribegnem tako drastičnim merama da sprečim da se mom bratu dogodi isto što se desilo meni - rekao je.

Istražitelji su kasnije čak pronašli i sekiru položenu u stanu.

Kurir.rs/Bild

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track