STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SEGEDINA: U sudaru kamiona i automobila poginula majka, njeno troje dece životno ugroženo
Foto: Profimedia

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SEGEDINA: U sudaru kamiona i automobila poginula majka, njeno troje dece životno ugroženo

Planeta -

U petak ujutro u Mađarskoj je došlo do stravične saobraćajne nesreće. Direktno su se sudarili kamion i automobil u mestu Ašothalom nedaleko od Segedina.

Majka je na licu mesta preminula, dok je njeno troje dece teško povređeno i u životnoj su opasnosti. Jedno dete je helikopterom prebačeno u bolnicu.

Lakše je povređeno još jedno dete i četiri odrasle osobe, navodi mađarski Blik.

"Troje dece je povređeno i u životnoj su opasnosti. Bile su potrebne intervencije na licu mesta kako bi im se spasili životi. Takođe, u udesu je lakše povređeno još jedno dete, a lakše su povređene i četiri odrasle osobe. Povređene smo podelili u nekoliko bolnica, jedno dete je prevezeno u bolnicu vazdušnim putem, dok su ostala prevezena kopnom“, rekao je Jožef Hangai, portparol Hitne pomoći.

Poznato je da su automobilom putovali migranti, a vozač je posle udesa pobegao sa lica mesta i policija trenutno traga za njim.

(Kurir.rs/Blikk)

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track