JEZIV NAPAD U SREDNJOJ ŠKOLI U LOS ANĐELESU: Više učenika ubodeno nožem, osumnjičeni u bekstvu!
Foto: Printscreen

JEZIV NAPAD U SREDNJOJ ŠKOLI U LOS ANĐELESU: Više učenika ubodeno nožem, osumnjičeni u bekstvu!

Planeta -

Srednja škola u Los Anđelesu postala je poprište jezivog napada u kojem je više učenika ubodeno nožem.

Osumnjičeni za ovaj brutalan čin se trenutno nalazi u bekstvu, dok se cela zajednica pita šta je dovelo do ovog užasnog događaja.

Policija Los Anđelesa je hitno reagovala na poziv iz srednje škole Van Najs Haj jutros oko 11 časova, nakon što je prijavljen napad nožem.

Detalji o motivima osumnjičenog i uzrastu žrtava za sada nisu dostupni, a cela situacija je izazvala paniku među učenicima, roditeljima i nastavnicima.

Prema informacijama koje su dospele do javnosti, povređena su dva do tri učenika, ali stepen njihovih povreda još uvek nije preciziran. Hitna medicinska pomoć je brzo reagovala i prevezla povređene u bolnicu, gde im se pruža neophodna lekarska pomoć.

Posle ovog strašnog događaja, škola je privremeno zatvorena kako bi se osigurala bezbednost ostalih učenika i osoblja. Roditelji su upućeni na hitan sastanak u školskoj dvorani, gde će biti obavešteni o daljim koracima i merama bezbednosti koje će biti preduzete.

Ova užasna situacija je još jedan u nizu primera nasilja koje se dešava u američkim školama. Očekuje se da će policija intenzivno tragati za osumnjičenim, kako bi bio priveden pravdi i kako bi se sprečile eventualne dalje tragedije.

Kurir,rs/Republka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track