SUZANA JE ZBOG LJUBAVNIKA UBILA SVOJA DVA SINA Nakon 29 godina uradila je nešto što je ŠOKIRALO SVET: U sve je umešano 6 MUŠKARACA
Foto: Printscreen/Youtube

Izopačeni svet žene ubice

SUZANA JE ZBOG LJUBAVNIKA UBILA SVOJA DVA SINA Nakon 29 godina uradila je nešto što je ŠOKIRALO SVET: U sve je umešano 6 MUŠKARACA

Planeta -

Suzan Šmit (49), koja je pre dvadeset godina ubila svoja dva mala sina, ne prestaje da krši zakon ni iza rešetaka.

Suzan je sada uhvaćena kako razmjenjuje koketne poruke s najmanje šest muškaraca u zatvoru dok služi doživotnu kaznu.

Suzan Smit
foto: Printscreen/Youtube

Mama iz Južne Karoline dopisivala se s muškarcima popravne ustanove u Grinvudu.

Jedan od njenih ljubavnika čak je stvorio izmišljenu verziju njihovih zajedničkih života u igrici The Sims, dajući pritom detetu ime Majkl u znak bolesne počasti jednom od sinova koje je utopila.

U međuvremenu nekoliko joj je ponudilo mesto za boravak nakon što bude puštena pre nadolazećeg saslušanja za uslovni otpust 2024.

Smith je dosad odslužila 27 godina zatvora jer je 1994. utopila svoja dva sina tako što ih je svezala za zadnji deo automobila i pustila da se otkotrlja u jezero nakon što je muškarac s kojim je bila u vezi rekao da ne želi decu.

Smith je dva puta disciplinski kažnjena 2010. i jednom 2015. nakon što je uhvaćena s marihuanom i narkoticima.

U početku je bila zatvorena u Kolumbiji, ali je morala biti prebačena u Leath nakon više seksualnih skandala.

Godine 2000., disciplinski je kažnjena jer je četiri puta imala odnose sa 50-godišnjim zatvorskim čuvarom - koji je kasnije zatvoren na tri meseca zbog te afere.

Sledeće godine saznalo se da je zatvorski kapetan Alfred Rowe imao odnose sa njom i osuđen je na pet godina uslovne kazne.

Smit insistira na tome da ona 'nije čudovište kakvom je društvo smatra' i otkrila je novinarima 2015. da je planirala ubiti sebe, a ne svoje sinove, u noći tragedije.

Godine 2012. pokušala je da izvrši samoubistvo u dobi od 40 godina nakon što je prokrijumčarila žilet.

Smitova je osuđena na doživotnu robiju, a 2024, kada će imati 53. godine, prvi put će imati pravo na uslovnu kaznu.

Njeni sinovi, trogodišnji Majkl i 14-mesečni Aleks, nestali su 25. oktobra 1994. Ona je rekla policiji da ih je odveo neimenovani crni muškarac, koji joj je oteo kola. Na državnoj televiziji je plakala i uputila apel "otmičaru" da joj vrati decu.

Devet dana kasnije, priznala je zločin, a tela dece su nađena u kolima, potopljenim u jezeru, pored pristaništa u Okrugu Junjon. Sledeće godine Smitova je osuđena za ubistvo.

Kurir.rs/dailymail.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track