BIZARAN SNIMAK AVIONA USIJAO MREŽE Kako je ovo moguće, šta se to dešava? Traže odgovor na pojavu koja je zaintrigirala pola sveta
Foto: Tik Tok Printscreen/Kadeshia

Snimak je zabavio mnoge ljude širom sveta

BIZARAN SNIMAK AVIONA USIJAO MREŽE Kako je ovo moguće, šta se to dešava? Traže odgovor na pojavu koja je zaintrigirala pola sveta

Planeta -

Privatan snimak putničkog aviona zaintrigirao je svet na društvenim mrežama jer se na videu čini kao da zamrznut i nepomičan stoji u vazduhu.

Snimak je brzo postao viralan a mnogi su u komentatima pokušali da razreše "misteriju" i pruže logično objašnjenje za ovu optičku varku.

Snimak je na mreže postavila žena s nalogom "kadeshia", a načinjen je na Floridi u Sjedinjenim Državama.

avion
foto: Tik Tok Printscreen/Kadeshia

Snimak s natpisom "Ovaj avion se nikada nije ni pomerio. Najčudnija stvar koju sam ikada videla", snimljen je iz automobila u pokretu. Zbunjenost putnika je jasna, jedna žena u autu kaže "to je čudno", dok druga žena pita da li je to stvarno ili ne.

Prva žena ponavlja da je avion stvaran, na šta druga žena odgovara, "ali se jedva kreće". Kako se par približava avionu, njihova neverica raste. "Šta je ovo?", uzvikuje prva žena dok druga žena pita "kako se to dešava?". Dok auto prolazi pored aviona, prva žena se smeje u neverici, govoreći „O moj Bože“.

Pojedini poznavaoci su rekli da tu nema ničeg čudnog i tvrde da je prizor primer efekta paralakse, što je optička iluzija stvorena perspektivom posmatrača koja može učiniti da pokretni objekat izgleda nepomično.

Snimak je zabavio mnoge ljude širom sveta.

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs/Alo/Daily Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track