MORATE DA VIDITE OVO DA BISTE POVEROVALI! Evo šta su Izraelci zatekli u zgradi namenjenoj za IGRANJE DECE! Crteži sve govore VIDEO
Foto: X@IDF

ovo je mesto odakle je hamas lansirao rakete

MORATE DA VIDITE OVO DA BISTE POVEROVALI! Evo šta su Izraelci zatekli u zgradi namenjenoj za IGRANJE DECE! Crteži sve govore VIDEO

Planeta -

Izraelske odbrambene snage (IDF), kako je zvanični naziv vojske te zemlje, objavile su nove snimke iz Pojasa Gaze gde sprovode kopnene operacije.

Na prvom snimku objavljenom na društvenoj mreži X (bivši Tviter) izraelski vojnici su prikazali šta su pronašli u zgradi koja je trebalo da bude namenjena za igranje dece.

- To je mesto odakle je Hamas lansirao rakete. Morate da vidite ovo da biste poverovali - piše u postu IDF koji prati snimak.

Hamas
foto: X@IDF

U klipu je prikazan je komandant 50. bataljona izraelske vojske koji kaže da se nalazi u ogranku Pokreta mladih izviđača u severnom delu Pojasa Gaze.

Hamas
foto: X@IDF

- Ovde vidite sve te slike dobrih mladih izviđača, a ovde unutra možete da vidite višecevne lansere raketa - kaže on.

Hamas
foto: X@IDF

Izraelski oficir potom se kreće ka tom drugom kraju prostorije i pokazuje oružje.

Hamas
foto: X@IDF

- Izgleda da su bili usmereni ka (primorskom izraelskom gradu) Aškelonu ili prema severu - navodi on.

IDF je objavio i drugi snimak iz Pojasa Gaze na kojem se vidi da su pronašli višecevne lansere raketa koji su ispaljivali projektile iz džamije.

- Ovo je još jedan primer Hamasovog bestidnog iskorišćavanja civilnih područja za njegove terorističke aktivnosti - piše u postu koji prati taj snimak.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

HAMAS JE 2 GODINE SKLADIŠTIO 5.000 RAKETA, A IZRAEL NIŠTA NIJE OTKRIO! Pandurević tvrdi: Operacija napada nije bila složena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track