DEČAK NEKOLIKO SEKUNDI PRED SMRT POSLAO PORUKU DRUGU: BMW se zakucao u pivnicu, 5 poginulih u Australiji! Auto vozio Makedonac
Foto: Printscreen

DEČAK NEKOLIKO SEKUNDI PRED SMRT POSLAO PORUKU DRUGU: BMW se zakucao u pivnicu, 5 poginulih u Australiji! Auto vozio Makedonac

Planeta -

Jedanaestogodišnji dečak koji je tragično poginuo kada je automobil udario u pivnicu poslao je SMS svom drugaru samo 35 minuta ranije.

Vihan Batia je poginuo sa ocem Vivekom (38), njihovim porodičnim prijateljima Pratibom Šarmom (44) i Jatin Čug (30), kao i Šarminom ćerkom (9) kada je beli BMW udario u dvorište hotela Rojal u Dejlsfordu, u blizini Melburna.

Vihanina majka Ruči hitno je prevezena u bolnicu na intenzivnu negu. Njegov brat nalazi se na lečenju od unutrašnjih povreda. Grupa je sela u auto samo 30 sekundi pre nego što je automobil udario u pivnicu oko 18.05, javljaju australijski mediji, a prenosi dejli mejl.

Melburn
foto: Prinstcreen

Vozač Makedonac (66) koji je još u bolnici, nije imao drogu ili alkohol u organizmu i veruje se da mu je pozlilo. Nastradali dečak je poslao poruku svom prijatelju Judajviru sa majčinog telefona dok je bio u pabu, prenosi The Age.

'Hej Judaj, jesi li tu?', upitao

'Hej, šta ima?", odgovorio je nekoliko minuta nakon nesreće.

Melburn
foto: Prinstcreen

Vozač je promašio oštru krivinu udesno, udario o ivičnjak pre nego što je uleteo u gomilu ljudi koji su sedeli unutar i izvan paba. Očevici kažu da su videli čoveka kako je pao na volan dok je njegov automobil jurio prema pivnici. Poginuli su bili ugledni članovi indijske zajednice u Melburnu.

Judajvirov otac je rekao da njegov sin nije mogao da prestane da plače i da su svi potreseni.

Vozač iz Makedonije trenutno se oporavlja u bolnici, a policija je saopštila da nije imao dosije.

Kurir.rs/dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track