POZIRALI NASMEJANI, PA POSLE PAR DANA ZADAVIO ŽENU I ĆERKICE: Sve je pošlo po zlu kad je čuo šta žena planira
Foto: Printscreen/Društvene mreže

POZIRALI NASMEJANI, PA POSLE PAR DANA ZADAVIO ŽENU I ĆERKICE: Sve je pošlo po zlu kad je čuo šta žena planira

Planeta -

Na porodičnom selfiju smejali su se i gledali u kameru, a u narednom trenutku je otac poludeo i pobio porodicu u stanu u Nemačkoj.

Ugur S. (35) je krio svoje lice iza fascikle dok su ga uvodili u sudnicu. Za trostruko ubistvo supruge Rukije O. (37) i njihove dve ćerke (5, 7), Turčinu se od ponedeljka sudi na sudu u Bohumu.

Na početku suđenja bio je ćutljiv, ali je odmah nakon zločina dao detaljnu ispovest policiji, priznajući da ih je sve zadavio.

Sredinom maja prijatelj turske porodice pokušao je da dođe do Rukije nekoliko puta u njihovom stanu u Hertenu. Ali žena nije odgovarala ni na telefonske pozive ni na zvono i lupanje na vratima.

Ugur S., Rukiye Ö., ubistvo
foto: Printscreen/Društvene mreže

Vatrogasci su na kraju provalili vrata stana i došli do jezivog otkrića. Tela Rukije i njene dve ćerke Peri (7) i Masal (5) ležala su u spavaćoj sobi. Tek posle nekoliko sati policija je uspela da locira oca preko mobilnog telefona.

Ugur je policiji rekao da je bio ljut i povređen jer je žena rekla da želi da ga ostavi. Tužioci su ubeđeni da je Ugur zadavio jednog po jednog člana porodice golim rukama.

Iako je par bio razveden od 2019. godine, Ugur se nadao da će porodica ostati sa njim. Ali kada mu je Rukije rekla da želi da sa decom odleti nazad u Tursku prvim avionom narednog dana, rekao je da je poludeo.

Nakon što su imali odnose, stavio je ruke na njena usta i oko vrata i gušio je dok nije prestala da diše. Nakon toga je zadavio Peri, pa Masal.

Prema informacijama Bilda, turska porodica je živela kratko zajedno u Hertenu. Komšije su rekle da su majka i deca došle nekoliko dana pre zločina i uselile se u sobe koje su bile preuređene u mehaničarski stan. Ugur S. je prethodno neko vreme živeo u izbegličkom smeštaju u Marlu.

Porodica je došla iz provincije Kahramanmaraš u Turskoj. Suđenje za trostruko ubistvo se nastavlja.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track