OSVETA ZA ŠANI LUK: Monstruma sa jezivog snimka devojke otete na festivalu stigla kazna POZNATI RABIN OTKRIO DETALJE
Foto: Facebook Printscreen

gori u paklu

OSVETA ZA ŠANI LUK: Monstruma sa jezivog snimka devojke otete na festivalu stigla kazna POZNATI RABIN OTKRIO DETALJE

Planeta -

Majka otete Nemice Šani Luk tvrdi da su pripadnici IDF ubili militanta koji je paradirao sa telom njene ćerke nakon masakra 7. oktobra.

Rabin Šmuli Botič napisao je na društvenoj mreži X da mu je majka otete devojke rekla da je militant koji se na jezivom snimku vidi kako vozi i pljulje izlomljeno telo Šani Luk ubijen.

- Rikarda Luk otkrila mi je tokom razgovora da je terorističko čudovište Hamasa koje paradira sa golim telom Šani Luk po Gazi, skrnavi je u ime islama i viče Alahu Akbar, ubio IDF. To čudovište se sada peče u paklu zauvek kao i drugi Hamasovi divljaci koji su izvršili masakr - dodao je napisao je na društvenim mrežama TV voditelj i autor Botič koji je nazvan najpoznatiji američki rabin.

Botič je u drugoj objavi napisao da je Šani luk ubijena nakon mučenja.

- Hamas je inkarnirano zlo. To su nacisti našeg vremena. Nemoralan je onaj ko poriče, nakon što je video šta su uradili jadnoj nevinoj ženi, kako Hamas ne mora biti potpuno uništen - napisao je Botič.

Šani Luk
foto: Instagram printscreen

Rabinove tvrdnje još nisu zvanično potvrđene.

Izraelski predsednik Isak Hercog, podsetimo, potvrdio je da DNК pronađen na delu lobanje odgovara Šani Luk koja je postala simbol masakra nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako militanti paradiraju s njenim telom nakon što su napali muzički festival u blizini kibuca Reim 7. oktobra.

Otac otete tatu umetnice, Nisim Luk, kasnije je rekao da je ubijena odmah na festivalu gde je inače likvidirano više od 260 ljudi.

- Uživala je do poslednjeg trenutka. Ubijena je na festivalu i ne samo da nije patila nego je 10 minuta ranije još uživala. Šani je bila prelepa devojka koja je volela da pleše. Svi su je voleli. Bila je veoma pametna i duhovita. Tako želim da je pamte - rekao je otac.

Nisim je dodao da su slike sa njene otmice u početku izazvale nadu da je povređena, ali još živa i da je nemački izvor čak izvestio da se leči u bolnici u Gazi.

Luk, čije telo nije pronađeno, živela je u Izraelu, ali je deo detinjstva provela u Portlandu u Oregonu gde je pohađala vrtić na jevrejskoj akademiji.

(Kurir.rs/NY Post)

Bonus video:

05:00

HAMAS JOŠ NIJE PORAŽEN, UMREŽIO JE CELU GAZU! Stručnjaci tvrde: Kopnena invazija Izraela nije ni počela, OVO JE SAMO POČETAK?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track