FILIP UBIO VERENICU, PA TELO BACIO SA LITICE: Tragičan kraj potrage za nestalom devojkom - odmotalo se klupko JEZIVOG ZLOČINA
Foto: Facebook/Luca Zaia

FILIP UBIO VERENICU, PA TELO BACIO SA LITICE: Tragičan kraj potrage za nestalom devojkom - odmotalo se klupko JEZIVOG ZLOČINA

Planeta -

Nemačka policija uhapsila je jutros Filipa Tureta (22) iz Italije, koji se sumnjiči da je ubio svoju verenicu Đuliju, sa kojom je nestao pre nekoliko dana.

Policija ga je pronašla u njegovom automobilu na oko 150 kilometara od Lajpciga, a veruje se da je "krstario" nemačkim gradovima u pokušaju da se sakrije od policije. Prema rečima izvora iz istrage, kada ga je saobraćajna patrola zaustavila, osumnjičeni mladić delovao je umorno i očajno, a navodno je ostao bez novca i goriva.

On je vozilo zaustavio u zaustavnoj traci na auto-putu i isključio je svetla, a saobraćajna patrola je stala pored njega jer po zakonima Nemačke obavezno u tim slučajevima držati uključene farove. Kada su prišli vozilu, prepoznali su Filipovo lice sa poternice, kao i registarske oznake vozila za kojim je tragao Interpol.

Filip navodno nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Đuliju ubio, pa je bacio sa litice

Đulija, koja je ranije bila verena za Filipa nestala je 11. novembra, a bilo je poznato da je otišla da se vidi sa njim. Đulija i Filip su raskinuli u avgustu, ali su navodno ostali u dobrim odnosima. Kobnog 11. novembra Đulija je izašla iz kuće oko 18 sati i ušla u njegov crni fiat punto.

Poslednji put su viđeni kako sede u restoranu brze hrane u tržnom centru u Margeri oko 20 sati, nakon čega im se gubi svaki trag.

Sigurnosne kamere su u nedelju 12. novembra snimile Filipovo vozilo u Austriji. Veruje se da je prethodno Đuliju ubio nedaleko od granice zadavši joj više uboda nožem. Njeno telo je potom bacio sa litice nedaleko od Piankavala, poznatog skijaškog centra.

Veruje se da je ubistvu prethodila svađa. Viđeni su kako se svađaju u automobilu, nakon čega je Filip navodno udario šamar Đuliji. Ona je tad besna izletela iz vozila, a on je potrčao za njom. U sledećem trenutku je grabi za kapuljaču i krvnički je udara, a vrlo verovatno i ubada nožem.

Đulija je tada pala na pločnik sva u krvi. Il Messagero navodi da je Filip tad uzeo da je vuče za noge i da je Đuliju ugurao u gepek.

Potom je odvezao automobil nekih 100 kilometara do veštačkog jezera, gde je njeno telo i bacio sa litice. Đulijanu su pronašli prošle sedmice nakon višednevne potrage.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track