ŠTA JE OVO ZABOGA?! Radnici marketa šokirani prizorom na listu salate: Videli smo neke odvratne stvari, ali ništa slično (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

haos

ŠTA JE OVO ZABOGA?! Radnici marketa šokirani prizorom na listu salate: Videli smo neke odvratne stvari, ali ništa slično (FOTO)

Planeta -

Radnica jednog supermarketa objavila je užasavajuću sliku nečega što izgleda kao pauk koji ima 21 nogu na komadu zelene salate!

Jeziva scena zabeležena je u jednoj prodavnici u Istbornu u Istočnom Saseksu. Jedna od radnica potom je objavila fotografiju na grupi na društvenoj mreži koja je posvećena insektima i zamolila stručnjake za pomoć u identifikaciji.

- Radim u prodavnici prehrambenih proizvoda i kolega mi je poslao fotografiju! Šta je ovo zaboga? Da li je uopšte buba ili se tripujemo? Videli smo neke odvratne stvari, ali ovo je vrhunac - navela je radnica.

buba
foto: Printscreen/Facebook

Objava je izazvala na hiljade komentara, jedni su sve okretali na šalu, ali bilo je dosta i onih koji su se uplašili.

Na kraju se ispostavilo da nije u pitanju ni buba ni pauk već da se na listu salate nalaze ostaci biljke.

- To je deo cveta maslačka. To je deo držača cveta i semenki - objasnio je jedan stručnjak.

Radnica je nakon toga zahvalila na pomoći.

- Hvala svima koji su pomogli i onima koji su me dobro nasmejali! Moj tim i ja sada možemo da nastavimo da radimo - napisala je radnica.

Nedavno je javnost, podsetimo, šokirana kad se na društvenim mrežama pojavila fotografija sendviča koji je kupljen na Miljakovcu, a u kome je kupac navodno pronašao zemlju na zelenoj salati!

(Kurir.rs/Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja