POLICIJA ZAUSTAVILA ŽENU, KAD SU VIDELI TABLICE - PRASNULI U SMEH: Ovako bizarnu scenu nisu očekivali, odveli je PRAVO U ZATVOR
Foto: Facebook/Benicia Police Department

POLICIJA ZAUSTAVILA ŽENU, KAD SU VIDELI TABLICE - PRASNULI U SMEH: Ovako bizarnu scenu nisu očekivali, odveli je PRAVO U ZATVOR

Planeta -

Žena iz Kalifornije je uhapšena zato što je zalepila bizarnu falsifikovanu registarsku tablicu na automobil koji je vozila, za koji se na kraju ispostavilo da je ukraden.

Tridesetosmogodišnju Ejndžel Bolton uhapsila je u petak ujutru policija u gradu Benisija u Kaliforniji, kada su videli njene tablice. Ona je rukom ispisala brojeve crnim markerom na obično parče papira, a onda je to zalepila na zadnji deo automobila.

- Znamo da nismo superheroji, ali samo za vašu informaciju, ovako ne možete da nas prevarite - piše na Fejsbuk stranici policije.

- Danas oko 1 sat posle ponoći, jedan od naših policajaca je patrolirao područjem Istočne 2. ulice kada je ugledao ovu lepu rukom ispisanu registarsku tablicu na automobilu. Brza provera pokazala je da je vozilo ukradeno u Alamedi - dodato je na Fejsbuku.

Brojevi na desnoj strani tablica bili su nešto uži od onih na levoj – očigledno zato što je "umetnica" ostala bez prostora pokušavajući da ih "ugura".

Da stvar bude još gora, i ta falsifikovana tablica je istekla.

U gornjem desnom uglu tablice bilo je ispisano "JAN 2023", gde bi bio datum isteka na pravoj nalepnici za registraciju.

Boltonova je uhapšena i odvedena u zatvor okruga Solano, saopštila je policija.

Ona je optužena za krivično delo posedovanje ukradenog vozila i posedovanje "nedozvoljenih stvari",

Putnik, tridesetogodišnji muškarac iz Alamede, koga policija nije odmah identifikovala, takođe je uhapšen i prijavljen zbog posedovanja lule za narkotike.

Policija je saopštila da je putnik imao čak tri naloga za hapšenje.

(Kurir.rs/New York Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track