SVATOVI PARALISANI OD ŠOKA, TELA U KESAMA: Prvi snimak KRVAVE SVADBE, mladoženja ubio mladu, taštu, svastiku, pa sebe (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/GMM25Thailand

strava i užas na tajlandu

SVATOVI PARALISANI OD ŠOKA, TELA U KESAMA: Prvi snimak KRVAVE SVADBE, mladoženja ubio mladu, taštu, svastiku, pa sebe (VIDEO)

Planeta -

Na jednoj svadbi na Tajlandu došlo je do tragičnog incidenta u subotu, 25. novembra 2023. godine, kada je mladoženja ubio ukupno 5 ljudi, na kraju presudivši sebi.

Tragični incident se, naime, dogodio u 23.25 sati, kada je mladoženja ubio mladu, taštu, svastiku i prijatelja na svadbi, a još jednu teško ranio. Mladoženja je nakon toga pucao u sebe i umro na licu mesta.

Policija u policijskoj stanici Vang Nam Kjao obaveštena je o incidentu. Ubica je identifikovan kao Čaturong Suksuk (29), bivši rendžer sa invaliditetom u nozi koji je predstavljao Tajland u plivanju i streljaštvu na Paraolimpijskim igrama.

Upotrebio je pištolj da bi upucao mladu Kančanu (44), nevestinu majku (62), nevestinu mlađu sestru (38) i prijatelja koji je došao da pruži pomoć na proslavi, a zatim se ubio. Ukupno 4 osobe su preminule na licu mesta, jedna je preminula u bolnici, dok je još jedna osoba teško povređena i poslata na lečenje u bolnicu.

Ubijeni prijatelj došao je kako bi pomogao sa poslovima prikupljanja stvari. Muškarac koji je teško povređen, takođe je došao da pomogne oko prikupljanja stvari.

Iz preliminarne istrage je poznato da je u kući u kojoj se incident dogodio bilo u toku venčanje između neveste Kančane (44), i mladoženje Čaturonga (29).

Održana je svadbena ceremonija.te su gosti koji su prisustvovali jutarnjoj ceremoniji do njenog završetka došli na svečanu večeru. Tokom večeri, svatovi sa rodbinom su seli da jedu i piju u toj kući. Mladoženja je inače bio bivši vojni rendžer sa invaliditetom.

Neposredno pre masakra, pojedini svatovi uočili su da je mladoženja bio jako čudan, te da nije bio ni najmanje srećno, što je bilo jako čudno s obzirom da se ženi.

Otišao do auta, pa se vratio sa pištoljem

Par je živeo zajedno tri godine pre nego što su odlučili da se venčaju. Suksuk je bio 15 godina mlađi od mlade.

U subotu je održana svadba kojoj su prisustvovali gosti i rođaci sa obe strane. Tokom zabave, gosti i rođaci su primetili da Čaturong nije izgledao tako srećno kao što se moglo očekivati.

Kasnije te večeri, Čaturong je odjednom izašao sa zabave do svog automobila. Ubrzo se vratio sa pištoljem i ispalio hice koji su ubili mladu, njenu majku i mlađu sestru, kao i jednog gosta. Još jedan gost je teško povređen.

Čaturong je nakon toga pucao u sebe. Umro je na licu mesta.

Policija istražuje motiv ubistva.

Kurir.rs/ch3plus.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track