SUPRUGA BIZNISMENA OTETA I BRUTALNO LIKVIDIRANA: Juliju (38) ubila banda koju predvodi MMA borac TELO PRONAĐENO BAČENO KOD GROBLJA
Foto: Telegram printscreen

jeziv zločin

SUPRUGA BIZNISMENA OTETA I BRUTALNO LIKVIDIRANA: Juliju (38) ubila banda koju predvodi MMA borac TELO PRONAĐENO BAČENO KOD GROBLJA

Planeta -

Žena ruskog biznismena pronađena je mrtva nakon što je kidnapovana na putu do fitnes centra u Novorosijsku.

Policija je zbog otmice i ubistva uhapsila MMA borca Karena Torojana i dvojicu njegovih saučesnika. Telegram kanal SHOT navodi da je Julija (38) u petak oko 8 sati sela u svoj BMW X6 i krenula na trening u teretanu nakon čega joj se izgubio svaki trag.

Suprug se gotovo odmah uspaničio i prijavio policiji nestanak. Dva dana kasnije je pronađena mrtva u šumi blizu lokalnog groblja. Na telu je bilo više uboda nožem. Terenac je nestao. Osumnjičeni za ubistvo žene privedeni su istog dana. Ispostavilo se da iza otmice stoji banda kradljivaca automobila koju predvodi MMA borac Karen Torojan (29) i njegova dva prijatelja.

Pojedini mediji navode da su kidnaperi biznismenu poslali SMS tražeći otkup od milion američkih dolara.

Istraga je utvrdila da je banda pre kobne otmice napala još dvojicu vozača u javnim garažama. Jednog su stavili u prtljažnik, vozili po gradu, ali su zatim iznenada napustili automobil zajedno sa žrtvom u gepeku i nestali. Nakon toga su oteli drugog vozača, koga su kasnije ostavili na pustom putu, a automobil odvezli. Treća žrtva je bila supruga biznismena koja je napadnuta na putu do teretane i kasnije ubijena. Tokom saslušanja u policijskoj stanici jednom od osumnjičenih je pozlilo nakon čega je preminuo. Autopsijom je utvrđeno da je razlog smrti srčana insuficijencija.

(Kurir.rs/Z.Ko)

Bonus video:

01:54

OVAKO ĆEŠ PREPOZNATI OTMIČARA! Na OVAJ način navlače i muškarce i žene! NIKO nije BEZBEDAN (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track