NASTAVNIK PEDOFIL DOBIO OTKAZ NA NOVOM POSLU! Poslodavci saznali NJEGOVU MRAČNU TAJNU, pa ga otpustili! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

manijak dobio otkaz

NASTAVNIK PEDOFIL DOBIO OTKAZ NA NOVOM POSLU! Poslodavci saznali NJEGOVU MRAČNU TAJNU, pa ga otpustili! (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Nastavnik pedofil koji je oteo 15-godišnju učenicu i pobegao u Francusku otpušten je sa novog posla u pekari u Kentu nakon što su njegovi poslodavci saznali za njegovu burnu prošlost.

Džeremi Forest (40) proveo je tri godine u zatvoru zbog otmice i se*sa sa petnaestogodišnjom učenicom koju je odveo u Francusku u septembru 2012. Uhapšen je posle osam dana i zatvoren sledeće godine.

Gilda Bakery
foto: Printscreen/Facebook

Od tada se ispostavilo da je bivši nastavnik matematike, rođen u Aberdinu, preuzeo posao glavnog pekara u pekari nakon što je napustio zatvor Ešfild, gde je radio kao kuvar dok je bio iza rešetaka.

On je fotografisan kako napušta svoj posao u pekari Gilda, u pekarskoj uniformi, a video na kojem bivši osuđenik pravi hleb od nule, kompanija je na društvenim mrežama podelila.

Sada je zanatska pekara u Kenterberiju objavila da mu je dala otkaz momentalno, dodajući da su ta otkrića "šokirala" tim.

Forest je takođe predvodio rok bend i ponovo se oženio, navodi strani mediji.

Osnivač i direktor Gilda pekare, Jon Varen, izjavio je da je kompanija saznala za "vesti koje su nedavno objavljene u štampi u vezi sa jednim od članova osoblja".

"Od kada smo saznali za osetljivu prirodu istorije ovog zaposlenog, obostrano je dogovoreno da je u najboljem interesu Gilde da se njegov radni odnos odmah prekine", navodi se.

Forest je ranije imao kratku biografiju na sajtu pekare, u kojoj se ne pominje njegova nastavnička karijera niti vreme provedeno u zatvoru, ali je rekao da je veći deo svog radnog veka proveo u porodičnoj pekari.

Takođe se navodi da se preselio u Kent, pošto je prethodno živeo u Londonu.

U njegovoj biografiji takođe stoji da je on ponosan pekar pete generacije, koji uči sve što zna od iskusnih pekara koji su preneli svoje isprobane metode.

Forest je unapređen u glavnog pekara u maju 2022.

"On nikada ne prestaje da uči o procesu, brizi i pažnji koji su potrebni za pravljenje savršenog hleba."

Gilda Bakery
foto: Printscreen/Facebook

Čini se da je biografija sada uklonjena.

Takođe se ispostavilo da je nastavnik pedofil koji je oteo tinejdžerku pevao ljubavne pesme koje su uključivale jezive stihove "devojko, uradio bih sve ponovo" i "Plašio sam se da će nas neko uhvatiti". Forrest je napustio svoju tadašnju suprugu kada je pobegao u Francusku sa učenicom, što je izazvalo međunarodnu poteru dok nisu uhapšeni osam dana kasnije.

Forest je uhapšen nakon što ga je prepoznao barmen u Bordou kome je predao svoju biografiju sa fotografijom.

On je osuđen na sudu za otmicu deteta i pet tačaka za se*sualne aktivnosti sa detetom. Doživotno se upisao u registar se*sualnih prestupnika.

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track