LEPA UČITELJICA DOBILA OTKAZ ZBOG GREHOVA IZ PROŠLOSTI: Isplivali eksplicitni snimci, škola u šoku, vodila DVOSTRUKI ŽIVOT (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Ashley Ketcherside

haos

LEPA UČITELJICA DOBILA OTKAZ ZBOG GREHOVA IZ PROŠLOSTI: Isplivali eksplicitni snimci, škola u šoku, vodila DVOSTRUKI ŽIVOT (FOTO)

Planeta -

Učiteljica iz Teksasa otpuštena je nakon što je otkriveno da se bavila prostitucijom i da ima sajt za poslovnu pratnju.

Ešli Кečersajd (38) iz Godlija smenjena je sa radnog mesta seksualne edukatorke u lokalnoj školi zbog dve osude za prostituciju 2012. i 2016. godine.

Ispostavilo se i da učiteljica sada radi kao poslovna pratnja i da ima veoma eksplicitan sajt. Zakon inače dozvoljava poslovnu pratnju u smislu da mušterije plaćaju društvo devojaka dok je prostitucija strogo zabranjena.

Ešli Kečersajd
foto: Printscreen/Facebook/Ashley Ketcherside

Roditelji su izrazili zabrinutost u vezi njenog angažmana nakon čega je Kečersajd otpuštena iako nema dokaza da se bavila nezakonitim radnjama ili da je predstavljala pretnju po decu.

- Ne vidim nijednu zajednicu koja želi da to bude standard za njihov školski okrug. Možemo bolje i moramo bolje - rekla je Meri Lou iz udruženja roditelja.

Eksplicitne fotografije i snimci učiteljice, koja koristi pseudonim Lola Bri, nalaze se na nekoliko javnih veb lokacija.

Školski okrug je rekao da proverava sve svoje zaposlene, ali dodaje da nisu bili svesni istorije Кečersajd.

(Kurir.rs/Z.Ko/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track