VALERIJA NASILNO ZADOVOLJAVALA STRANCA U AVIONU! Borba je bila ŽESTOKA, a onda je prestao da se odupire! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/East2West News

SKANDALOZNO

VALERIJA NASILNO ZADOVOLJAVALA STRANCA U AVIONU! Borba je bila ŽESTOKA, a onda je prestao da se odupire! (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Avion je bio krcat, bilo je i dece. Ona je imala glavu među njegovim nogama, stjuardese su čekale do kraja 'akcije' i tek su je onda odmaknule. Muškarac se prvo borio i pokušao da se odupre, ali kasnije je prestao da se opire, ispričali su svedoci.

plavuša, dolar
foto: Printscreen/East2West News

29-godišnja Valerija, za koju putnici kažu kako se u Turskoj u avion ukrcala pijana, uhapšena je čim je avion sleteo u Moskvu. Pre toga je, kako su ispričali svedoci, nasilno oralno zadovoljavala muškarca koji je sedeo pored nje.

Prvo je divljala, onda mu je spustila pantalone

"Prvo je divljala, onda mu je spustila pantalone. Kasnije je prestao da pruža otpor. To je bilo sve pred očima stjuardese i putnika" prenose Rusi. Kad su je stjuardese pokušale da je odvoje od putnika, ona se opirala. Do sletanja je morao da je čuva drugi muškarac.

Pušila je e-cigarete

Kako navode putnici, pravila je probleme i pre nego što je zlostavljala muškarca. Navodno je grebala posadu i pušila e-cigarete.

plavuša, dolar
foto: Printscreen/East2West News

"Sve je bilo OK, nije bilo problema. Dobro sam se provela" rekla je kasnije Valerija, koja je kažnjena sa 500 rubalja, što je otprilike pet evra. Pre nego su je uhapsili pokušala je da podmititi posadu i mahala je novčanicom od sto dolara.

(Kurir/24 sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track