POZNATI DETALJI I MOTIV UBISTVA TRANSRODNE ZVEZDE TIK TOKA! Obdukcija je pokazala da su joj zadate FATALNE povrede! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ The Times and The Sunday Times

jezivo

POZNATI DETALJI I MOTIV UBISTVA TRANSRODNE ZVEZDE TIK TOKA! Obdukcija je pokazala da su joj zadate FATALNE povrede! (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Otkriveni su jezivi detalji ubistva zvezde TikToka, Brijane Gej (16), transrodne osobe koja je pronađena mrtva u parku u Engleskoj u februaru ove godine.

Za ubistvo se terete dvojica tinejdžera koji su u trenutku izvršenja zločina imali svega 15 godina. Sada je i dokazano da je motiv za ubistvo bilo to što je Brijana bila transrodna osoba.

Njeno telo pronašli su građani dok su šetali pse u parku u Varingtonu. Obdukcija je pokazala da je Brijani zadato 28 ubodnih rana u predelu glave, vrata, leđa i grudi.

Tokom suđenja, koje je u toku u Mančesteru, otkriveno je da je Brijana rođena kao dečak Bret Spuner, te da se poslednjih godina predstavljala kao devojčica. Brijana je pohađala školu u Mančesteru, ali je zbog svoje "promene" privlačila pažnju.

ubistvo
foto: Printscreen/Youtube/ The Times and The Sunday Times

Planirali ubistvo, namamili je u park

Na sudu je otkriveno da su dvojica tinejdžera njeno ubistvo planirali putem tekstualnih poruka kao i da su o ubistvu pričali šest meseci pre nego što će počiniti zločin.

U jednoj od poruka koje su razmenili pisalo je: "Hoću da vidim da li će TO da vrišti kao dečak ili devojčica".

Pre nego što su je napali, tinejdžeri su se dogovorili da je ubiju mučeći je. Otkriveno je i da su bili opsednuti nasiljem, mučenjem i smrću.

Kobnog 11. februara sa Brijanom su se sreli u parku nešto iza podneva. Tada su potegli nož i počeli da ubadaju Brijanu sve dok nije pala, ali su nastavili da je ubadaju sve dok nije izdahnula, pa čak i nakon toga.

Otkriveno je i da su Brijanu pokušali da namame u park dve nedelje pre ubistva, nudeći joj narkotike, ali je Brijana odbila da dođe. Drugi put su je u park pozvali 11. februara i Brijana je pristala da se pojavi. Nakon toga je pronađena mrtva.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track