"JEL TO DRŽIŠ NUKLEARNO ORUŽJE U RUKAMA?!" Bajden prodao foru zbunjenom radniku: Moj marinac IMA ŠIFRU da raznese svet (VIDEO)
Foto: You tube printscreen

hit

"JEL TO DRŽIŠ NUKLEARNO ORUŽJE U RUKAMA?!" Bajden prodao foru zbunjenom radniku: Moj marinac IMA ŠIFRU da raznese svet (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden ostavio je bez teksta radnike fabrike u Koloradu pričom da može da lansira nuklearno oružje.

Bajden je tokom obilaska postrojenja južnokorejske fabrike u Кoloradu prišao radniku koji je držao u rukama upravljačku konzolu.

- Vidite, moj marinac to nosi, ima šifru da raznese svet - rekao je američki predsednik

Bajdenova šala postala je viralna na društvenim mrežama.

- Ovo nije nuklearno oružje? Zar ne? Onda dobro - rekao je Bajden gledajući u upravljač i totalno zbunio šokirane radnike.

Američke predsednike inače stalno prati vojni pomoćnik koji nosi aktovku sa predmetima koji se mogu koristiti za odobravanje nuklearnog napada - uključujući i karticu koja sadrži šifre za potvrdu autentičnosti.

Bajden je pre nekoliko dana napravio gaf i za svoj rođendan kad je pomilovao ćurke i pobrkao imena pevačica.

Anketa Njujork tajmsa objavljena 7. novembra pokazala je da 71 odsto birača smatra da je Bajden previše star da bi bio efikasan predsednik dok je samo 39 odsto reklo isto za Trampa.

Anketa Volstrit džornala objavljena u septembru pokazala je da 73 odsto registrovanih birača veruje da je Bajden prestar naspram 47 odsto onih koji su rekli isto za Trampa.

(Kurir.rs/Z.Ko/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track