POLICIJA TRAGA ZA SERIJSKIM UBICOM! Na meti beskućnici, napada noću, stiglo upozorenje: Pokušajte da ne budete SAMI VEČERAS
Foto: LAPD

užas

POLICIJA TRAGA ZA SERIJSKIM UBICOM! Na meti beskućnici, napada noću, stiglo upozorenje: Pokušajte da ne budete SAMI VEČERAS

Planeta -

Policija Los Anđelesa traga za serijskim ubicom nakon što su tri beskućnika ubijena u odvojenim incidentima.

Ubistva su se dogodila između 26. i 29. novembra.

Policija je objavila snimak osumnjičenog koji je zabeležila nadzorna kamera. Mediji navode da je u pitanju muškarac koji nosi kapuljaču i vozi automobil tamne boje.

Šef lokalne policije Mišel Mur rekao je da je formirana specijalna operativna grupa sa zadatkom da otkrije identitet potencijalnog serijskog ubice koji napada najugroženije pripadnike zajednice.

Sva tri ubistva beskućnika su se dogodila u ranim satima. Mur je rekao da su sve tri žrtve ubijene dok su spavale ili se spremale da odu u krevet.

Gradonačelnica Кaren Bas rekla je da se sastala sa službom za beskućnike i navela da čine sve što mogu da učine sklonište i usluge za beskućnike dostupnim.

- Naša poruka zajednici koja nije smeštena je jasna. Pokušajte da ne budete sami večeras. Molim građane koji imaku imaju prijatelje ili članove porodice koji nisu smešteni da ih obaveste o opasnosti koja postoji - navela je gradonačelnica.

(Kurir.rs/Z.Ko/Sky)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track