DOSTAVLJAČA HRANE UZELI ZA TAOCA ZBOG HLADNIH ĆEVAPA: Opsada trajala 14 sati, pucali na policiju, digli ceo grad na noge (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

DOSTAVLJAČA HRANE UZELI ZA TAOCA ZBOG HLADNIH ĆEVAPA: Opsada trajala 14 sati, pucali na policiju, digli ceo grad na noge (VIDEO)

Planeta -

Dvojica nasilnika pucala su na policiju nakon što su uzeli za taoca dostavljača hrane jer im je ćevap navodno bio hladan.

Pol Barton (45) i Nejtan Tarner (37) uhapšeni su nakon što su pucali na policiju iz vazdušne puške sa snajperskim nišanom iz stana na osmom spratu zgrade u Bedfordu.

Dvojac, koji je bio alkoholisan i pod dejstvom narkotika, tražili su od dostavljača da im vrati novac i zarobili ga u liftu, a pustili su ga tek sat kasnije kada je vlasnik radnje došao po njega.

Na snimku koji je emitovan uživo na društvenim mrežama Barton je optužio vozača da je zakasnio i zaboravio salatu. Nekoliko sati kasnije uperili su oružje u komšinicu koja je udarala na njihova vrata oko 6 sati kako bi se požalila na muziku koja trešti. Žena je potom pozvala policiju.

Na snimku se vide teško naoružani policajci ispred njihovih vrata.

Policija
foto: Bedfordshire Police

- Nećemo da izađemo. Ako uđete jedan od vas će da pogine - čuje se na snimku.

Policija
foto: Bedfordshire Police

Barton je potom pucao na policijski auto i za dlaku promašio vodiča pasa koji se plašio za svoj život. Na zastrašujućim snimcima nadzorne kamere jednog od hodnika stambenog vidi se da Tarner drži pušku opremljenu teleskopskim nišanom i prigušivačem na kraju cevi.

Tarner je nastavio da baca saksije sa terase oštetivši nekoliko automobila. Кonačno se predao oko 12.30 sati dok je Barton izašao iz stana nešto pre 18 sati.

Drama je trajala oko 14 sati.

Policija je pronašla u stanu veliki broj ogromnih pitona i drugih gmizavaca.

(Kurir.rs/Z.Ko/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track