UŽIVANJE U LUKS APARTMANU U TRENU POSTALO PAKAO: Trenutak razornog zemljotresa na Filipinima, SCENA SA KADOM JE JEZIVA! (VIDEO)
Foto: Printscreen X/IamGautamVarma

izdato upozorenje na cunami

UŽIVANJE U LUKS APARTMANU U TRENU POSTALO PAKAO: Trenutak razornog zemljotresa na Filipinima, SCENA SA KADOM JE JEZIVA! (VIDEO)

Planeta -

Kamere su snimile trenutak kada je razoran zemljotres jačine 7,5 stepeni danas pogodio Filipine, nakon čega je izdato upozorenje na cunami.

Prilikom tog prvog udara, koji je registrovan na samo deset kilometara dubine, sve je počelo da se ljulja.

Građani kažu da je potres bio dug i izuzetno jak. U pojedinim delovima zemlje nestalo je struje, a i dalje se čekaju informacije o šteti i eventualnim žrtvama.

Sada društvenim mrežama kruže brojni snimci kako je izgledao trenutak potresa.

Na jednom snimku vidi se grupa mladih koja sedi u kafiću i ispija piće, kada sve oko njih počinje da se ljulja.

Drugi snimak, koji je privukao pažnju mnogih, a čiju autentičnost nismo uspeli da potvrdimo, prikazuje kako je izgledao trenutak zemljotresa u jednom luksuznom apartmanu.

Naime, snimljena je puna kada, koja je čekala da se neko brčka u njoj. Međutim, kada je potres krenuo, voda u kadi se zatalasala do te mere da je sve počelo da se preliva po pločicama.

Posle ovog najjačeg, razornog udara, usledila je serija slabijih, ali veoma jakih zemljotresa, od kojih je najjači bio jačine 6,6 stepeni po Rihteru.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track