ŠOK U ZOO VRTU: Čuvari primetili kako opasna životinja hoda s cipelom, a onda je usledilo jezivo otkriće
Foto: Youtube Printscreen

ŠOK U ZOO VRTU: Čuvari primetili kako opasna životinja hoda s cipelom, a onda je usledilo jezivo otkriće

Planeta -

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je u kavezu velike mačke u pakistanskom ZOO u sredu, izvestili su iz te institucije. Noćna je mora počela kada su zaposleni videli cipelu kako viri iz usta jedne od velikih mačaka.

- Čistili su vrt i kaveze, a onda su videli cipelu. To im je odmah bilo sumnjivo, pa su pretražili sve i pronašli telo muškarca - rekao je lokalni zvaničnik Zahir Anvar.

Nije, doduše, poznato o kojoj je životinji radi. U objašnjenju je Anvar koristio pakistansku reč koja može značiti da je reč i o tigru i o leopardu, a pošto ZOO ima obe vrste, zasada je nemoguće utvrditi koja je mačka usmrtila muškarca.

- Ono što za sada možemo reći jeste da taj muškarac očigledno nije bio pri sebi. Normalna osoba ne bi uskočila u kavez, a posebno zato što je ona obezbeđena, pa nije ni lako ući u nju. Iza koveza su stepenice, pa pretpostavljamo da je skočio s njih - dodao je.

Kako saznaje CBS njuz, noge muškarca su jezivo osakaćene.

- Još uvek ne znamo ko je on niti kako je došao tamo. Istraga je u toku. U trenutku pronalaska povrede su bile svega nekoliko sati stare. Trenutno forenzičari pregledaju telo - rekao je spasilac.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja