TINEJDŽERU EKSPLODIRALA CREVA: Rođak mu prišao sa kompresorom, hteo da se našali, ali sve se završilo ZLO I NAOPAKO
Foto: Perapong Norachart / Panthermedia / Profimedia

užas

TINEJDŽERU EKSPLODIRALA CREVA: Rođak mu prišao sa kompresorom, hteo da se našali, ali sve se završilo ZLO I NAOPAKO

Planeta -

Tinejdžer iz Indije preminuo je nakon što mu je radnik ubacio crevo za komprimovani vazduh u rektum u lokalnoj fabrici.

Motilal Sahu (16) šalio se sa Derasingom Goudom (21) koji je iznenada zgrabio crevo mašine za čišćenje i gurnuo u rektum tinejdžera. Policija je saopštila da je iznenadni nalet vazduha ozbiljno oštetio tinejdžerova creva i da se srušio na pod pogona za preradu brašna i hrane u gradu Hadapsaru u zapadnoj Indiji.

- Hitno je prebačen u obližnju privatnu bolnicu gde je preminuo od unutrašnjih povreda - rekao je viši inspektor Ravindra Šelke za Tajms of Indija.

Goud, za koga se navodi da je Motilalov dalji rođak, uhapšen je zbog smrti tinejdžera, saopštila je policija.

Motilal je redovno dolazio u pogon za preradu hrane nakon što se pre dva meseca preselio u Hadapsar da živi kod svog ujaka Šankardina Sahua koji je radio u fabrici.

Šelke je rekao da su Motilal i Goud postali dobri prijatelji u poslednjih nekoliko meseci.

Goud je inače koristio crevo za komprimovani vazduh za čišćenje poda i mašina u fabrici jer pogon za preradu proizvodi razno brašno koje stvara mnogo prašine.

- Čistio je mašinu i pod koristeći cev kompresora u ponedeljak kad je Motilal otišao tamo. Počeli su da ćaskaju i da se zadirkuju. Goud je ustao i stavio cev od creva mašine za rad u Motilalov rektum. Vazduh je ušao u Motilalov stomak iz rektuma nakon čega se onesvestio i pao na pod. Prebačen je u obližnju bolnicu gde je preminuo od unutrašnjih povreda izazvanih iznenadnim prodorom vazduha u njegovu šupljinu - rekao je Šelke.

(Kurir.rs/Z.Ko/Dejli mejl/Foto:Ilsutracija)

Bonus video:

04:38

SMRTONOSNIJA OD RAKA? Do ove bolesti boluje oko 200.000 SRBA! Ceo jedan grad srednje večličine NESTANE zbog nje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track