MAJKA ZATEKLA SINA TOKOM EKSPLICITNOG ODNOSA SA NASTAVNICOM: Saznala da nije na treningu, a onda primetila PARKIRANI AUTOMOBIL
Foto: MECKLENBURG COUNTY JAIL

haos

MAJKA ZATEKLA SINA TOKOM EKSPLICITNOG ODNOSA SA NASTAVNICOM: Saznala da nije na treningu, a onda primetila PARKIRANI AUTOMOBIL

Planeta -

Majka iz Severne Karoline zatekla je sina tokom seksa sa nastavnicom u njenom automobilu!

Neimenovana majka instalirala je aplikaciju za praćenje na uređaj sina i postala sumnjičava nakon što je upozorena na njegovo odsustvo sa treninga ragbija. Aplikacija je pokazala da se sin nalazi u blizini lokalnog parka i da se ne kreće.

Majka se potom odvezla do lokacije u Meklenburgu i zatekla ga tokom eksplicitnog čina sa nastavnicom srednje škole u ​​Južnom Meklenburgu. Nakon što je snimila nekoliko fotografija vozila i registarskih tablica, šokirana majka pozvala je policiju, a nastavnica Gabrijela Kartaja-Njufeld (26) je potom privedena.

Lokalni mediji navode da je majka policiji rekla da je prethodno čula glasine o nedozvoljenoj vezi njenog sina i da je bila u stanju pripravnosti.

Tužioci su saopštili da je nastavnica dolazila kod tinejdžera kad je bio sam kod kuće i da su se viđali i kod nje. Nastavnica je optužena po pet tačaka za krivično delo seksualne aktivnosti sa učenikom od strane nastavnika. Prvobitno je odvedena u zatvor okruga Meklenburg, ali je puštena na slobodu kad je platila kauciju.

Aplikacija Life 360 sve je popularnija među roditeljima koji žele da nadgledaju svoju decu. Tehnologija može da pinguje roditelja ako je držač uređaja u automobilu koji juri ili je napustio unapred određeno područje. Life 360 ima otprilike 50 miliona aktivnih korisnika mesečno i očekivalo se da će ove godine ostvariti zaradu od 300 miliona dolara.

Aktivisti za trgovinu ljudima, međutim, sugerišu da se žrtve prate pomoću aplikacije.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:33

SVAKI NAPAD NA NASTAVNIKA DA BUDE KRIVIČNO DELO Iz sindikata o izmeni zakona: Da li će profesori dobiti status službenog lica?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track