LJUDIMA SEKLI GENITALIJE I SVE TO PRENOSILI UŽIVO Radnik hotela priznao da je učestvovao u JEZIVOM zločinu
Foto: Prinskrin Fejsbuk

bizarno

LJUDIMA SEKLI GENITALIJE I SVE TO PRENOSILI UŽIVO Radnik hotela priznao da je učestvovao u JEZIVOM zločinu

Planeta -

Radnik hotela priznao je da je učestvovao u kastraciji tela pomoću stezaljki, a sve se prenosilo uživo na web stranici pod nazivom ‘The Eunuch Makers‘.

Rumun Jon Čičur (28), koji radi u hotelu u Gretna Grin u Škotskoj, priznao je da je bio umešan u zaveru u kojoj su izvršene dve modifikacije tela, koje su za posledicu imale teške telesne povrede.

Navodni organizator čitave akcije, Norvežanin Marius Gustavson, poznat kao ‘The Eunuch Maker‘ (‘Tvorac evnuha‘), optužen je da je u džep stavio do 200.000 funti nakon što je na internetu uživo emitovao modifikacije tela, među ostalima i vlastitog.

Gustavsonu, koji živi u Totenhemu, u severnom Londonu, uklonjeni su penis i bradavica.

Praksa je povezana sa supkulturom u kojoj muškarci postaju ‘nulos‘ i ‘nulificiraju‘, odnosno uklanjaju genitalije, tj. penis i testise.

Jon Čučur
foto: Prinskrin Fejsbuk

Zavera je navodno uključivala do 29 ekstremnih telesnih modifikacija, uklanjanje delova tela i trgovinu delovima tela kod još osam muškaraca.

Čičur je navodno ‘deo Gustavsonovog najužeg kruga‘ i bio je uključen u kastraciju stezanjem.

Bivši medicinski tehničar Nataniel Arnold (46), Džejkob Krimi-Eplibi (23) i Damien Brins (36) uklonili su Gustavsonu delove tela, a presuda bi trebalo da bude izrečena 12. januara.

Krimi-Eplibi je zamrznuo Gustavsonovu nogu zbog čega je bila potrebna amputacija, Brins mu je uklonio penis, a Arnold je bio uključen u delimično uklanjanje Gustavsonove bradavice.

Arnold je takođe priznao krađu lidokaina dok je radio kao medicinski tehničar u bolnici Čelzi i Vestminster između januara 2016. i januara 2022. i za posedovanje ekstremnih pornografskih slika.

Gustavsonova navodna ‘desna ruka‘ hirurg Piter Vejts (66) priznao je da je učestvoao u zaveri za nanošenje teških telesnih povreda.

On je, navodno, imao glavnu ulogu kao hirurg u velikom broju zahvata.

Nemac Stefan Šarf (61), koji se takođe u četvrtak prvi put pojavio na sudu, optužen je za zaveru za nanošenje teških telesnih povreda. Optužen je da je učestvovao u jedinstvenom postupku vađenja testisa u stanu u Kamdenu u julu 2019. O krivici će se izjasniti 12. januara, a dotad ostaje u pritvoru.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track