UŽASNA NESREĆA KOD BEČA Mladić izgoreo u vozilu, drugi umro u bolnici
Foto: Printscreen Instagram

tuga

UŽASNA NESREĆA KOD BEČA Mladić izgoreo u vozilu, drugi umro u bolnici

Planeta -

Mladić (18), koji je upravljao vozilom koje se zapalilo nakon stravične nesreće kod Beča, podlegao je povredama u bolnici.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje na uključenju za auto-put, a na licu mesta je stradao mladić (17), koji je izgoreo u vozilu koje se zapalilo. Lekari se sada bore za život trećeg putnika iz vozila, tinejdžera (16).

Nesreća se dogodila nešto pre 3 sata ujutru. Prema navodima policije, dva automobila su se uključivala na autoput. U jednom su bili mladići koji su stradali, a u drugom članovi porodice jedne od žrtava.

požar
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Prilikom uključenja, 18-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom usled neprilagođene brzine, sleteo je sa puta, prevrnuo se, udario u betonsku bankinu, a potom se zapalio.

Poznanici iz drugog vozila su istrčali da pomognu, kao i drugi vozači koji su se u gluvo doba noći zadesili na auto-putu. Dvojicu mladića su izvukli iz kola, dok trećeg nisu uspeli. Članovi porodice su na kraju šokirani gledali kako umire dok vatra guta vozilo.

Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i ugasili požar. Dvojica povređenih tinejdžera su hitno prevezeni u bolnicu, a jedan je podlegao povredama posle nekoliko sati.

Smrt trećeg mladića konstatovana je na licu mesta.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:33

Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track