DAVID UBIO DVOMESEČNU DEVOJČICU U KOLICIMA I NJENOG OCA (32) PROŠLE NEDELJE?! Policija iznela šok saznanja o ubici sa fakulteta
Foto: AP Petr David Josek, Printscreen

DAVID UBIO DVOMESEČNU DEVOJČICU U KOLICIMA I NJENOG OCA (32) PROŠLE NEDELJE?! Policija iznela šok saznanja o ubici sa fakulteta

Planeta -

Policija je saopštila nove detalje o ubici iz Praga.

- Želim da saopštim javnosti da ozbiljno radimo sa verzijom koja je realna, da je napadač sa Filozofskog fakulteta odgovoran i za dve žrtve od kraja prošle nedelje u Klanovičkom lesu - rekao je direktor policije Martin Vondrašek, šokirajući sve na konferenciji za novinare.

- Nema poznate veze sa žrtvama, nema poznate veze sa lokacijom, a uveren sam da su to bile potpuno nasumične žrtve koje je odabrala osoba bez ikakve kriminalne istorije - dodao je on.

Masovni ubica iz Praga, kako javlja češki portal Novinky, je 24-godišnji David Kozak.

Kako su preneli mediji, tragedija koja se dogodila u petak, 15. decembra popodne u praškom Klanovičkom lesu, potresla je celu Češku. Tamo je nepoznati počinilac pucao i ubio dvomesečnu devojčicu u kolicima i njenog oca Martina (32). Prema rečima njegovih prijatelja, ubijeni čovek bio je veoma popularan, nekonfliktan i svima se dopadao, pa niko nije mogao da shvati zašto bi ga neko ubio.

Kurir.rs/Blesk

Prenela M.M.C.

Bonus video:

00:22

MASAKR U KINI! Uleteo u vrtić, ubio vaspitača, dvoje roditelja i tri mališana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track