VANDALI UNIŠTILI UKRASE KOJE JE POSTAVIO DEČAK KOJI BOLUJE OD KARCINOMA Majka utučena: "Ovo je možda njegov poslednji Božić"
Foto: Printscreenn/facebook

DA SRCE PREPUKNE

VANDALI UNIŠTILI UKRASE KOJE JE POSTAVIO DEČAK KOJI BOLUJE OD KARCINOMA Majka utučena: "Ovo je možda njegov poslednji Božić"

Planeta -

Grupa nepoznatih mladića uništili su božićne ukrase koje je postavio dečak koji živi sa retkim oblikom tumora.

Tinejdžeri su u sredu oko 2:45 ujutru oštetili božićne ukrase ispred imanja u ulici Mejfer Drajv u Vodongi, severno od Viktorije.

Dekoracije je pažljivo postavio Itan, devetogodišnji dečak koji živi sa retkim tumorom na mozgu.

Uz pomoć svoje majke Tifani, Itan je napravio nekoliko ručno oslikanih Pokemona i izložio ih je na pločama ispred njihove kuće.

Kada se Itan probudio u sredu ujutru, bio je utučen činjenicom da su okrutni vandali uništili njegov naporan rad samo nekoliko dana pre Božića.

Itan
foto: Printscreenn/facebook

Snimak incidenta pokazuje kako nepoznati tinejdžer oštećuje ukrase nakon što je jedan uništio nekoliko trenutaka ranije.

Tifani je rekla da je njenom sinu slomljeno srce zbog kukavičkog čina grupe.

"Incident je slomio srce mog sina“, rekla je Tifani, prenose strani mediji.

Tifani je navela kako bi ovaj Božić mogao da bude poslednji za njenog sina i da se porodica trudi da shvati zašto su tinejdžeri odlučili da oštete ukrase.

"Table na kojima su bili oslikani Pokemoni su Itanu donele mnogo radosti, a to što su bile uništene ga je slomilo", dodala je ona.

Itan je bio podvrgnut brojnim CT i MRI skeniranjima tokom protekle godine kao deo njegovog tekućeg lečenja njegovog retkog oblika raka mozga.

Tifani kaže da je incident prijavila policiji i tvrdi da je grupa uništila nekoliko drugih izložbi u toj oblasti.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:14

Vandal oskrnavio crkvu u Kragujevcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track