DEDA MRAZ PAO U SMRT! Jeziva nesreća:Pokušao da se spusti, pa stadao:Sve gledali njegova žena i deca, OKUPLJENI MISLILI DA JE ŠALA
Foto: Printscreen/Twitter

DEDA MRAZ PAO U SMRT! Jeziva nesreća:Pokušao da se spusti, pa stadao:Sve gledali njegova žena i deca, OKUPLJENI MISLILI DA JE ŠALA

Planeta -

Čovek obučen u crvenо odelo Deda Mraza pao je u smrt sa višespratnice naočigled užasnutih posmatrača, uključujući njegovu ženu i decu.

Neidentifikovani penjač pokušavao je da se spusti niz stranu stambene zgrade od 24 sprata u Čeljabinsku u Rusiji kako bi oduševio gomilu ispod kada je izgubio ravnotežu.

Osvetljen reflektorima, deda Mraz se srušio na snegom prekrivenu strukturu jedan sprat iznad zemlje, a njegova supruga i deca bili su u dvorištu zgrade tokom pada i bili svedoci njegove smrti.

Deda Mraz, pad
foto: Printscreen/Twitter

Svedoci su u početku mislili da je pad deo vratolomije i čekali su da on izađe i pozdravi njihovu decu, navodi novinska agencija e2vestnevs. Drugi učesnik je rekao da je pretpostavio da je reč o božićnoj šali.

Žrtva je opisana kao iskusan penjač koji je, kako se pretpostavlja, nepravilno namestio sigurnosnu užad.

Kompanija za upravljanje zgradom organizovala je događaj i kasnije se izvinila zbog traumatičnog spektakla.

- Današnji praznik se pretvorio u monstruoznu nesreću. Penjač obučen kao Deda Mraz pao je dok je silazio iz svoje kuće i umro - rekli su.

Kurir.rs/Newyork post

Prenela M.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track