SANDRA DOBILA NASLEDSTVO OD ROĐAKE ZA KOJU NIJE ZNALA DA POSTOJI: Pripale joj velike pare, pa saznala da joj tetka bila kriminalac
Foto: Shutterstock

šok

SANDRA DOBILA NASLEDSTVO OD ROĐAKE ZA KOJU NIJE ZNALA DA POSTOJI: Pripale joj velike pare, pa saznala da joj tetka bila kriminalac

Planeta -

Sandra Vanston (63) nasledila je veliki novac, nakon smrti njene rođake iz Velike Britanije za koju nije ni znala da postoji.

Kristin Vudi iz Bristola umrla je sama u bolnici Sautmid u februaru 2021. godine. Nije imala najbližih rođaka i nije ostavila testament.

Gradsko veće Bristola je angažovalo kompaniju Finders International da pronađe rođake koji bi mogli da naslede njeno imanje.

S obzirom na to da Kristin nije imala bližih rođaka, zaposleni u kompaniji su pronašli Sandru iz Kanade, čiji je otac bio u srodstvu sa preminulom Britankom.

"Iz vedra neba sam dobila pismo od 'Finders International' kompanije. Nisam znala u šta da verujem... Ali pošto me nisu pitali za lične podatke ili tražili novac, pretpostavila sam da nije u pitanju prevara. Pozvala sam telefonom kancelariju u Londonu i bila sam prilično iznenađena. Nisam nikada čula za Kristin, nisam znala da mi je rođaka. Znam da u mojoj porodici postoje neki prekinuti kontakti, ali nikada nisam uspela da ih obnovim", ispričala je Sandra.

evro, novac, pare, evri
foto: Shutterstock

Ona je naknadno saznala da su njen otac Rejmond i Kristin bili bliski rođaci.

"Nažalost, moj otac je preminuo, tako da ne znam da li je poznavao Kristin", dodala je Sandra.

Sandra i njeni roditelji preselili su se u Kanadu kada je imala deset godina. Od tada, mnoge porodične veze su izgubljene, a ona nikada nije znala da Kristinin postoji niti je od tada srela nekog od svojih rođaka iz Britanije.

Kristin je bila jedino dete Henrija Čerčila Ejmsberija, koji je radio kao avio inženjer tokom Drugog svetskog rata.

Od pomenute kompanije, Sandra je saznala i da je njena tetka Evelin bila ozloglašeni kriminalac.

"Ona je do 1923. godine bila osuđena 57 puta. Iako je poticala iz vrlo ugledne porodice završila je iza rešetaka. Tetka Evelin nikada nije imala dece, udala se sa 76 godina i umrla je kada joj je bilo 95. Sve ovo je vrlo interesantno jer sam uspela da saznam nove informacije o svojoj porodici", rekla je Sandra.

Ona je nakon Kristinine smrti nasledila oko 20.000 evra.

(Kurir.rs/Telegraf)

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track