DOBILA RAČUN ZA VODU, UMRLA OD ŠOKA! Kada joj je snaja pročitala iznos, završila na INTENZIVNOJ - Sada stiglo SRAMNO IZVINJENJE
Foto: Shutterstock

DOBILA RAČUN ZA VODU, UMRLA OD ŠOKA! Kada joj je snaja pročitala iznos, završila na INTENZIVNOJ - Sada stiglo SRAMNO IZVINJENJE

Planeta -

Penzionerka Katarina Đovinaco (88), iz italijanskog mesta Kamporoso kod Imperije, umrla je na Badnje veče, nakon što je dobila račun za vodu u iznosu od 15.339 evra.

Početkom decembra, da podsetimo, mediji su preneli da je 88-godišnja Italijanka primljena na intenzivnu negu nakon što je saznala da mora da plati račun za vodu od tog vrtoglavog iznosa.

Naime, nakon što je snaha pročitala iznos računa starijoj ženi, ona se srušila i kolima Hitne pomoći odvezena je u bolnicu.

Penzionerka je za period od avgusta do oktobra trebalo da uplati samo 55 evra, ali je došlo do greške i 88-godišnjakinji je poslat iznos veći od 15.000 evra.

anka je tada odmah prebacila polovinu novca za račun vodovodu jer je žena prethodno dala dozvolu za direktno podizanje sa računa.

Kompanija za snabdevanje IREN se izvinila zbog problema koji je nastao.

- Veoma nam je žao zbog onoga što se dogodilo. Odmah smo započeli neophodne provere i kontaktirali gospođinu porodicu. Potvrđeno je da je račun netačan, jer je obračunat na osnovu pogrešnog fotografskog očitavanja brojila. Poništili smo neispravan račun i fakturisali stvarnu potrošnju u ukupnom iznosu od 55 evra – rekli su iz IREN-a.

(Kurir.rs/Večernji list/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track