POLICIJA RASTRGLA KABINU KAMIONA: Neverovatna potera, vozač odbio naređenje da stane, a onda pozvano SPECIJALNO VOZILO (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

hit

POLICIJA RASTRGLA KABINU KAMIONA: Neverovatna potera, vozač odbio naređenje da stane, a onda pozvano SPECIJALNO VOZILO (VIDEO)

Planeta -

Tim specijalaca iz Teksasa demolirao je kabinu kamiona neprobojnim bagerom kako bi izvukao vozača nakon višečasovne potere!

Snimak neverovatne scene akcije SWAT tima širi se društvenim mrežama.

Na šokantnom snimku vidi se trenutak kad je neprobojno vozilo "Top" rastrglo kabinu kamiona sa 18 točkova. Policija je prethodno bila primorana da postavi trake sa šiljcima kako bi izbušila gume na kamionu i primorala vozača da stane.

Dramatična mera usledila je nakon što je vozač kamiona Trinidad Kašal više puta ignorisao naređenja da zaustavi kamion dok je vozio teretnjak auto-putem istočno od Hjustona.

"Top" je napravio rupu u kabini što je omogućilo specijalcima da bace nepoznati predmet u kabinu, a zatim su pustili jednog od svojih pasa u kamion pre nego što su izvukli Кašala.

Ed Gonzalez, šerif okruga Haris, rekao je da nije jasno zašto se Kašal dao u beg.

Prikolica je navodno bio prazna.

Dečak od 12 godina, poddsetimo, nedavno je bežao u ukradenom viljuškaru ulicama En Arbora u američkoj saveznoj državi Mičigen dok ga je za petama sledila policijska potera.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track