DIVERZANT ZAPALIO Su-34 USRED RUSIJE?! Neverovatna scena na aerodromu u Čeljabinsku SNIMA KAKO GORI MOĆNI BOMBARDER (VIDEO)
Foto: screenshot

šokantno

DIVERZANT ZAPALIO Su-34 USRED RUSIJE?! Neverovatna scena na aerodromu u Čeljabinsku SNIMA KAKO GORI MOĆNI BOMBARDER (VIDEO)

Planeta -

Taktički bombarder Su-34 ruskih Oružanih snaga Rusije izgoreo je pod nepoznatim okolnostima na aerodromu u Čeljabinsku.

Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine objavila je snimak na kome se vidi kako se širi plamen, ali i ruka nepoznatog muškarca koji snima i prstima pokazuje takozvane đavolje rogove.

- Borbeni avion Su-34 pripadao je vazduhoplovnom puku 21. mešovite vazdušne divizije PКS iz Ruske Federacije. Razlozi požara letelice se još razjašnjavaju - navodi GUR.

Incident se prema navodima ukrajinskih obaveštajaca dogodio tokom prethodne noći. Moskva se za sada nije zvanično oglasila povodom incidenta.

Oružane snage Ukrajine, podsetimo, tvrde da su nedavno oborile tri ruska lovca-bombardera Su-34 iznad juga zemlje! Informaciju o obaranju ruskih letelica saopštio je komandant vazduhoplovnih snaga Nikolaj Oleščuk na svom kanalu na Telegramu.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Strana/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

09:46

NATO SE ŠIRI I DALJE, RUSIJA SADA MORA DA INTEGRIŠE BELORUSIJU I KAZAHSTAN! Stručnjaci: Napad na Finsku bi značio SVETSKI RAT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track