"ZNAM DA O TOJ OSOBI NIJE DOBRO DA SE PRIČA": Epstajnova žrtva odbila da kaže ime VEOMA POZNATOG PREMIJERA kojem je podvođena
Foto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia, AP, Shutterstock

MISTERIJA

"ZNAM DA O TOJ OSOBI NIJE DOBRO DA SE PRIČA": Epstajnova žrtva odbila da kaže ime VEOMA POZNATOG PREMIJERA kojem je podvođena

Planeta -

U okviru pete i poslednje tranše dokumenata povezanih sa pokojnim osuđivanim pedofilom Džefrijem Epstajnom pojavilo se i svedočenje njegove žrtve o tome da ju je naterao da ima se*s sa "veoma poznatim premijerom".

BBC prenosi da se među 1.400 stranica nalaze i svedočenja samog Epstajna, koji se više od 500 puta pozvao na Peti amandman američkog ustava da se brani ćutanjem, bao kao što je to činila i njegova saradnica Nađa Marcinkova.

Najnoviji objavljeni dokumenti su deo tužbe koju je podnela Epstajnova žrtva Virdžinija Đufre.

Ona se 2022. nagodila sa britanskim princom Endrjuom, za kojeg je tvrdila da ju je Epstajn njemu podvodio kao maloletnicu, da obustavi postupak protiv njega u zamenu za sumu novca koja nije javno obelodanjena.

Virdžinija Đufre
Virdžinija Đufrefoto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U iskazu koji je Đufre dala na sudu 2016. ona je kazala da je dobijala od 10.000 do 15.000 dolara za jedan se*s sa princom Endrjuom.

Ona je takođe navela da joj je neimenovana medijska organizacija isplatila 160.000 dolara za dva članka i fotografiju na kojoj je sa princom Endrjuom.

Džefri Epstajn i britanski princ Endrju
Džefri Epstajn i britanski princ Endrjufoto: AP/New York State Sex Offender Registry, EPA/David Mariuz

Đufre je rekla da nije podvođena "predsednicima", ali je iznela tvrdnju da je naterana da ima se*s sa "veoma poznatim premijerom".

Ona je odbila da kaže ime te osobe.

- Ako samo da kažem, ja lično znam da nije dobro pričati o toj osobi i ja neću to da učinim i tačka, neću da kažem njegovo ime - poručila je Đufre.

Ona je kazala da je, osim princu Endrjuu, podvođena još jednoj osobi koja joj se predstavila kao princ, a to se desilo na jugu Francuske.

(Kurir.rs/BBC/Preveo i priredio: N. V.)

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track