UJAK DEVOJČICU SILOVAO PRED NJENIM BRATOM (4)! Advokat oca koji je ubio šuraka otkrio STRAŠNE detalje i šta je prethodilo zločinu
Foto: Shutterstock, printscreen

UJAK DEVOJČICU SILOVAO PRED NJENIM BRATOM (4)! Advokat oca koji je ubio šuraka otkrio STRAŠNE detalje i šta je prethodilo zločinu

Planeta -

U javnost isplivavaju nova otkrića u vezi sa ubistvom u Volosu, gde je otac ubio svog šuraka Albanca, kada je saznao da je devet godina silovao njegovu 18-godišnju ćerku.

Naime, devojčica je bila žrtva silovanja i seksualnog zlostavljanja u sopstvenoj kući, čak i dok je tamo bio i njen brat, koji je tada imao samo 4 godine, kako je otkrio advokat osumnjičenog oca.

- Ujak (33) je imao slobodan pristup kući. Silovanja su se dešavala u kući. I u stvari, kada su se ovi incidenti dešavali, devojčicin mlađi brat, koji je tada imao 4 godine, takođe je bio prisutan kod kuće, a roditelji su bili na poslu. Očigledno je ujak video kada su izašli iz kuće - rekao je advokat za grčke medije.

Prema onome što mu je devojčica rekla, "bila je seksualno uznemiravana od svoje devete godine, a silovanja su se dešavala između 12 i 14 godina. Sa 14 godina, dete mu je verovatno govorilo da će, ako nastavi, otkriti sve."

Prema rečima advokata, ujak „kada mu je bio potreban novac, počeo je da ucenjuje devojku da će objaviti eksplicitni materijal koji je imao“. Navodno je pretio devojci, rekavši da će nastradati ako progovori, prenose grčki mediji.

Šta je prethodilo zločinu - Šta je otac mislio kada je rekao "Ja ću se pobrinuti za to"

Albanac, Grčka, ujak i ubica
foto: printscreen

Advokat oca je opisao je šta je prethodilo zločinu. Кako je rekao, otac je sve saznao u ponedeljak u jutarnjim satima kada je pitao ćerku šra radi s novcem za kiriju.

- Nakon razgovora sa ćerkom obavešten je o silovanjima i ucenama, ali devojka nije otkrila identitet. Dolaze u moju kancelariju u ponedeljak ujutru da razgovaraju o tome kako da se izbore sa problemom. Drugim rečima, spremali smo se da podnesemo tužbu, očekujući da će nam devojka reći ko je ta osoba.

Povodom fraze "Srediću to" koju je pedesetogodišnji otac rekao nakon što je otkriveno seksualno zlostavljanje njegove ćerke, on je pojasnio da nije mislio da će ga ubiti.

- Otac je saznao ko je silovatelj, nakon stalnih pritisaka, u utorak ujutro. Ćerka je pokazala poruke svom ocu, a zatim je otkrila da je silovatelj i ucjenjivač njen ujak -rekao je advokat.

- Кada sam obavešten o incidentu, odmah sam ga savetovao da obavesti nadležne i potom se preda - rekao je advokat oca.

Datum smrti

Otac, koji je i sam priznao zločin, uzeo je karabin koji je legalno posedovao iz svoje kuće. Pretvarajući se da je imao mehanički kvar na automobilu, pozvao šuraka da mu pomogne. Dvojica muškaraca su se najpre posvađali, zatim je otac karabinom udario šuraka u lice, a kada je pokušao da mu uzme oružje, pucao je u njega.

Tačno u 9, otac je pozvao policijsku stanicu i priznao svoje delo. Rekao je da je ubio silovatelja svoje ćerke i da će se predati. Otac je optužen za ubistvo iz nehata u mirnom stanju. Tražio je i dobio rok da se izjasni u ponedeljak.

Bonus video:

02:27

U VOJVODINI POSLEDNJI PUT IZVRŠENA SMRTNA KAZNA: Zločincu presudili zbog silovanja i ubistva devojčice (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track