POLICAJAC SPASIO POVREĐENU ZVER Ono što je usledilo je UZBURKALO MREŽE: Ljude oduševilo ponašanje životinje (FOTO)
Foto: foto: Printskrin Facebook

hit na mrežama

POLICAJAC SPASIO POVREĐENU ZVER Ono što je usledilo je UZBURKALO MREŽE: Ljude oduševilo ponašanje životinje (FOTO)

Planeta -

Fotografija zamenika šerifa i risa dobila je više od 4300 reakcija na Fejsbuku, gde se komentatori čude kako je ris bio miran dok ga je zamenik nosio do svog patrolnog vozila.

Ranjene životinje su neretko opasne, ali, to nije sprečilo zamenika šerifa na Floridi Vinsenta Lopeza da pokupi povređenog risa i stavi ga u svoj službeni automobil.

Povodom toga se na Fejsbuku oglasila kancelarija šerifa američkog okruga Li, a uz objavu su postavili i nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se zver od 30 kilograma voljno sklupčao u rukama zamenika šerifa.

"Uspeo je da odnese ovo predivno krzneno detence na sigurno i da ga preveze u bolnicu za životinje Blue Pearl, gde će se navodno potpuno oporaviti", saopšteno je iz šerifove kancelarije 7. januara.

Lopez, koji se odeljenju pridružio 2021., koristio je rukavice i pokrivač kako bi se zaštitio od mogućeg napada risa, ali, uprkos tome, bio je uveliko ranjiv na kandže i zube predatora. Ipak, uspeo je da ga primiri.

"Kako je taj ris dopustio da mu priđe tako blizu?", "Neverovatno da se ne bori protiv njega", "Ima sreće što odlazi bez ogrebotina po licu i telu", pisali su komentatori.

(Kurir.rs/Večernji/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track