TEŠKA NEZGODA ŠLEPERA IZ BiH ŠOKIRALA NEMAČKU Pod čudnim okolnostima se PREVRNUO, a kada budete čuli kolika je šteta... ŠOK
Foto: Printscreen Instagram Carina Srbije

PAPRENO

TEŠKA NEZGODA ŠLEPERA IZ BiH ŠOKIRALA NEMAČKU Pod čudnim okolnostima se PREVRNUO, a kada budete čuli kolika je šteta... ŠOK

Planeta -

Vozač šlepera iz Bosne i Herecegovine (30) u subotu je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, doživeo težak udes u blizini nemačkog Grebenšteta kada mu je kamion proklizao, usled čega je došlo do prevrtanja.

Do udesa je došlo nešto posle 13 časova, a šleper je satima bio poprečen na putu između Grabenštata i Bergena, a saobraćaj na putu A8 je bio potpuno obustavljen i nijedan auto satima nije mogao da prođe u pravcu Salcburga.

Vozač je, prema pisanju nemačkih medija, nepovređen, ali je u više navrata pregledan od strane medicinskih ekipa.

Nemački mediji prenose da je vozač prevozio ogromne rolne papira težine više od 10 tona.

Sam prizor na putu je bio prilično strašan, ali na kraju se ispostavilo da je pričinjena samo materijalna šteta. Naime, na kamionu je šteta oko 50.000 evra, a na saobraćajnoj signalizaciji i probijenim bankinama još dodatnih 10.000 evra.

Na teren su odmah izašle sve spasilačke službe i vatrogasci, koji su dežurali da ne bi došlo do zapaljenja šlepera, s obzirom da je prevozio papir.

Kolona vozila je u jednom momentu preusmerena na alternativni pravac, a akcija rasčišćavanja terena završena je sinoć.

(Kurir.rs/Nezavisne/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:08

Šleper sleteo sa autoputa kod Aleksinca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track