TELO DEVOJKE (26) PRONAĐENO U NJIVI: Tragičan kraj potrage za Karlom, rumunska policija sumnja da je ubijena
Foto: printscreen

užas

TELO DEVOJKE (26) PRONAĐENO U NJIVI: Tragičan kraj potrage za Karlom, rumunska policija sumnja da je ubijena

Planeta -

Nestala Karla Sorina (26) iz Kluža-Napoke u Rumuniji pronađena mrtva u četvrtak, na njivi van grada u opštini Garbau. Njena porodica prijavila je da je otišla od kuće u utorak, 23. januara i da joj se gubi trag.

Sorina je iz stana u kojem je živela sa dečkom, izašla u utorak ujutro oko 10 sati. Sela na voz i izašla na stanici Grbau 50 kilometara od kuće, a tu je ujedno poslednji put zabeležen signal njenog mobilnog telefona.

Meštani su kasnije ispričali da su videli mladu ženu kako sama ide prema šumi na periferiji grada. Bila je odevena u farmerke i crnu jaknu i na leđima je nosila ranac.

Policiju u Klužu alarmirali su pre dva dana rođaci mlade žene koji su saopštili da je izašla iz kuće, nakon čega je nestala. Policijski inspektorat okruga Kluž objavio je fotografiju i podatke mlade žene, pozivajući one koji je vide da obaveste nadležne. Takođe, za njom su dva dana tragali preko stotinu policajaca, žandarma i dobrovoljaca.

Beživotno telo mlade žene pronašao je 25. januara jedan od timova na obodu opštine Garbau. Policija je saopštila da je otvorila istragu radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do smrti.

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastupila njena smrt, policija će nastaviti istragu u okviru krivičnog dela u vezi sa krivičnim delom ubistvo iz nehata, a biće izvršen i lekarsko-pravni pregled", navode u izveštaju iz policije za medije.

Kurir.rs/digi24.ro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track