LEPA MARINA POGINULA NA MEDENOM MESECU! Muž optužen za njenu smrt, sve se desilo u sekundi! NIKO NIJE MOGAO DA JE SPASE (VIDEO)
Foto: screenshot Youtube

LEPA MARINA POGINULA NA MEDENOM MESECU! Muž optužen za njenu smrt, sve se desilo u sekundi! NIKO NIJE MOGAO DA JE SPASE (VIDEO)

Planeta -

Određen je datum suđenja mladoženji koji je optužen da je vozio nepažljivo nakon što je njegova supruga poginula u sudaru kolica za golf u Vitsandejsu.

Robi Avad, takođe poznat kao Robi Morgan, suočava se sa četiri optužbe zbog nesreće u kojoj je poginula njegova 29-godišnja supruga Marina Morgan na njihovom raskošnom medenom mesecu na Hamilton ostrvu.

Policija navodi da je Avad (30) pokušao opasno polukružno skretanje na uglu dve ulice zbog čega su se kolica prevrnula 20. juna 2022.

venčanje
foto: Instagram

Morgan nije bila vezana pojasom i ispala je iz vozila na put. Ona je preminula uprkos naporima prolaznika da joj pomognu. Suđenje je zakazano za 5. i 6. jul nakon niza pregovora između advokata Morgana i tužilaštva ove nedelje.

Avad i Morganova su bili na medenom mesecu na ostrvu Hamilton nakon velikog crkvenog venčanja u Sidneju 11. juna.

Prolaznici, uključujući vatrogasca koji nije bio na dužnosti, doktora i zubara pokušavali su da spasu Morganovu na licu mesta čak 35 minuta, ali nisu uspeli.

Slučaj Avada prvi put je pomenut na sudu za prekršaje u decembru 2022. i on je dobio kauciju.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track